Reinald Bronkhorst: ‘Stop met inzetten van nieuwe auto’s voor autodelen’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

Consumenten willen best hun auto delen, als daar een financiële vergoeding tegenover staat. Dat blijkt uit een eigen onderzoek van Vecore naar de toekomst van autodeelconcepten. Het bedrijf levert zelf het ict-platform waarop deelconcepten kunnen worden gebouwd. In de Livestream van Automotive ging hij dieper op dit onderzoek en de autodeelmarkt in. De tweede gast, Derk Roodhuyzen, introduceerde Fixicover, een spatscherm om onder andere taxi’s coronaproof te maken. De Livestream is hieronder terug te zien.

Reinald Bronkhorst: ‘Stop met inzetten van nieuwe auto’s voor autodelen’ | Fleet&Mobility

Reinald Bronkhorst: ‘Stop met inzetten van nieuwe auto’s voor autodelen’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

Consumenten willen best hun auto delen, als daar een financiële vergoeding tegenover staat. Dat blijkt uit een eigen onderzoek van Vecore naar de toekomst van autodeelconcepten. Het bedrijf levert zelf het ict-platform waarop deelconcepten kunnen worden gebouwd. In de Livestream van Automotive ging hij dieper op dit onderzoek en de autodeelmarkt in. De tweede gast, Derk Roodhuyzen, introduceerde Fixicover, een spatscherm om onder andere taxi’s coronaproof te maken. De Livestream is hieronder terug te zien.