Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

Share Now en Fixico gaan samenwerking aan in schade

Mark van Laar (r) en Derk Roodhuyzen de Vries (l), oprichters van Fixico, gaan de samenwerking aan met Share Now. (Foto: Fixico)

Autodeelbedrijf Share Now gaat voor zijn schadeafhandeling samenwerken met schadeherstelplatform Fixico.

Door de integratie van het volledig digitale matchmakingplatform van Fixico krijgt Share Now toegang tot een herstelnetwerk, zo meldt Fixico. De samenwerking volgt nadat de bedrijven een aantal pilots hebben uitgevoerd in Amsterdam en Parijs.

“We zijn verheugd samen te werken met een partner die onze ambitie deelt om opnieuw na te denken over de manier waarop een vloot wordt onderhouden. Ons digitale platform past perfect bij de moderne vloot van Share Now. Het bedrijf kan het meest geschikte herstelbedrijf voor de klus selecteren op basis van kritieke factoren, zoals expertise, beschikbaarheid en prijs. We maken voor Share Now gebruik van ons Europese netwerk van herstellers. Dit stelt het bedrijf in staat om hun activiteiten snel uit te breiden naar nieuwe regio’s”, zegt Derk Roodhuyzen de Vries, ceo en medeoprichter van Fixico. 

Snel beschikbaar

Share Now, een joint venture van Daimler en BMW, is gevestigd in Berlijn en is actief in 16 steden, verdeeld over 8 Europese landen. Omdat het bedrijf voornamelijk actief is in drukke, grootstedelijke gebieden met veel verkeer, komt autoschade regelmatig voor, aldus Fixico. Daarbij bestaat meer dan 25 procent van de vloot van het bedrijf uit hoogwaardige elektrische deelauto’s. Volgens Fixico worden door de intelligente matchmaking de cyclustijden van de schadeauto’s verkort en zijn ze weer sneller beschikbaar voor de verhuur.

Onlangs nog vernieuwde Share Now zijn Amsterdamse Smart-vloot.

Share Now en Fixico gaan samenwerking aan in schade | Fleet&Mobility

Share Now en Fixico gaan samenwerking aan in schade

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Mark van Laar (r) en Derk Roodhuyzen de Vries (l), oprichters van Fixico, gaan de samenwerking aan met Share Now. (Foto: Fixico)

Door de integratie van het volledig digitale matchmakingplatform van Fixico krijgt Share Now toegang tot een herstelnetwerk, zo meldt Fixico. De samenwerking volgt nadat de bedrijven een aantal pilots hebben uitgevoerd in Amsterdam en Parijs.

“We zijn verheugd samen te werken met een partner die onze ambitie deelt om opnieuw na te denken over de manier waarop een vloot wordt onderhouden. Ons digitale platform past perfect bij de moderne vloot van Share Now. Het bedrijf kan het meest geschikte herstelbedrijf voor de klus selecteren op basis van kritieke factoren, zoals expertise, beschikbaarheid en prijs. We maken voor Share Now gebruik van ons Europese netwerk van herstellers. Dit stelt het bedrijf in staat om hun activiteiten snel uit te breiden naar nieuwe regio’s”, zegt Derk Roodhuyzen de Vries, ceo en medeoprichter van Fixico. 

Snel beschikbaar

Share Now, een joint venture van Daimler en BMW, is gevestigd in Berlijn en is actief in 16 steden, verdeeld over 8 Europese landen. Omdat het bedrijf voornamelijk actief is in drukke, grootstedelijke gebieden met veel verkeer, komt autoschade regelmatig voor, aldus Fixico. Daarbij bestaat meer dan 25 procent van de vloot van het bedrijf uit hoogwaardige elektrische deelauto’s. Volgens Fixico worden door de intelligente matchmaking de cyclustijden van de schadeauto’s verkort en zijn ze weer sneller beschikbaar voor de verhuur.

Onlangs nog vernieuwde Share Now zijn Amsterdamse Smart-vloot.