Actueel

Laatste update:

Bijna 400 nieuwe gebruikers Share Now door uitbreiding naar Diemen

Share Now
(Foto: Share Now)

De introductie van Share Now in Diemen heeft geresulteerd in 393 nieuwe gebruikers voor de deelautodienst. De afgelopen vijf maanden hebben 1.720 klanten een rit uitgevoerd van of naar de nieuwe hub in Diemen, zo meldt Share Now in een persbericht.


Share Now, een dochteronderneming van Stellantis, introduceerde in mei deelauto’s in Diemen omdat het bedrijf in dit gebied veel potentie zag. ‘In Diemen worden veel auto’s geparkeerd, wonen veel jonge mensen en ligt het tegen het oorspronkelijke werkgebied Amsterdam,’ aldus de deelautodienst. Sinds deze lancering ziet het bedrijf een toenemend gebruik van de deelvoertuigen van en naar deze stad. In juli meldde het bedrijf al zo’n 900 ritten, en nu staat de teller dus op ruim 1.700. Dit komt volgens Share Now neer op 2.224 uren (bijna 100 dagen aan rijuren).

Gebruikers kunnen met een Share Now-account deelauto’s starten, beëindigen of een tussenstop maken bij het Holland Park bij station Diemen Zuid. Daar is een straat  ontworpen om de auto’s te parkeren en op te laden. Ook kunnen gebruikers vanaf hier een rit naar het buitenland starten. Klanten kunnen met een abonnement de deelauto’s per minuut of zelfs tot dertig dagen huren. Er zijn vanaf de opening gemiddeld 741 ritten gestart en gestopt vanaf de Diemen hub. De meeste ritten bleven in Nederland en duurden rond de anderhalf uur, zo meldt Share Now.

Autodeelplatform Share Now kreeg er in 2022 ruim 500 duizend nieuwe gebruikers bij in 17 Europese steden. Het bedrijf heeft zo’n 400 deelauto’s in Amsterdam.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Bijna 400 nieuwe gebruikers Share Now door uitbreiding naar Diemen | Fleet&Mobility

Bijna 400 nieuwe gebruikers Share Now door uitbreiding naar Diemen

Share Now • De introductie van Share Now in Diemen heeft geresulteerd in 393 nieuwe gebruikers voor de deelautodienst. De afgelopen vijf maanden hebben 1.720 klanten een rit uitgevoerd van of naar de nieuwe hub in Diemen, zo meldt Share Now in een persbericht.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Share Now
(Foto: Share Now)


Share Now, een dochteronderneming van Stellantis, introduceerde in mei deelauto’s in Diemen omdat het bedrijf in dit gebied veel potentie zag. ‘In Diemen worden veel auto’s geparkeerd, wonen veel jonge mensen en ligt het tegen het oorspronkelijke werkgebied Amsterdam,’ aldus de deelautodienst. Sinds deze lancering ziet het bedrijf een toenemend gebruik van de deelvoertuigen van en naar deze stad. In juli meldde het bedrijf al zo’n 900 ritten, en nu staat de teller dus op ruim 1.700. Dit komt volgens Share Now neer op 2.224 uren (bijna 100 dagen aan rijuren).

Gebruikers kunnen met een Share Now-account deelauto’s starten, beëindigen of een tussenstop maken bij het Holland Park bij station Diemen Zuid. Daar is een straat  ontworpen om de auto’s te parkeren en op te laden. Ook kunnen gebruikers vanaf hier een rit naar het buitenland starten. Klanten kunnen met een abonnement de deelauto’s per minuut of zelfs tot dertig dagen huren. Er zijn vanaf de opening gemiddeld 741 ritten gestart en gestopt vanaf de Diemen hub. De meeste ritten bleven in Nederland en duurden rond de anderhalf uur, zo meldt Share Now.

Autodeelplatform Share Now kreeg er in 2022 ruim 500 duizend nieuwe gebruikers bij in 17 Europese steden. Het bedrijf heeft zo’n 400 deelauto’s in Amsterdam.