Share Now en Free2move bundelen flexibele mobiliteit

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
In totaal tellen de beide bedrijven ruim 6 miljoen gebruikers, zo melden ze (foto:Share Now)

In totaal tellen de beide bedrijven ruim 6 miljoen gebruikers, zo melden ze. “De vraag naar flexibiliteit is nog nooit zo groot geweest. Samen met Share Now hebben we meer flexibele mobiliteitsopties voor onze gebruikers. We zijn er gezamenlijk van overtuigd dat autodelen een cruciaal onderdeel zal zijn van de toekomst van mobiliteit”, aldus Brigitte Courtehoux, ceo van Free2move. Naar eigen zeggen is Free2move marktleider op het gebied van mobiliteit en biedt het zijn gebruikers de zogeheten Free2Move Hub, waarin alle diensten, abonnementen en services zijn verzameld.

Verdubbeling

Share Now meldt over de eerste acht maanden van dit jaar 52 procent meer gebruikers te hebben dan dezelfde periode vorig jaar, terwijl Free2move zegt dat het aantal verhuurdiensten wereldwijd is verdubbeld. Ook signaleren beide bedrijven dat er langer van te voren wordt gepland en dat de trips ook langer zijn. In Europa zou de gemiddelde huurperiode in de zomermaanden met een derde zijn toegenomen. 

Share Now en Free2move bundelen flexibele mobiliteit | Fleet&Mobility

Share Now en Free2move bundelen flexibele mobiliteit

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Share Now groeit in Amsterdam.
In totaal tellen de beide bedrijven ruim 6 miljoen gebruikers, zo melden ze (foto:Share Now)

In totaal tellen de beide bedrijven ruim 6 miljoen gebruikers, zo melden ze. “De vraag naar flexibiliteit is nog nooit zo groot geweest. Samen met Share Now hebben we meer flexibele mobiliteitsopties voor onze gebruikers. We zijn er gezamenlijk van overtuigd dat autodelen een cruciaal onderdeel zal zijn van de toekomst van mobiliteit”, aldus Brigitte Courtehoux, ceo van Free2move. Naar eigen zeggen is Free2move marktleider op het gebied van mobiliteit en biedt het zijn gebruikers de zogeheten Free2Move Hub, waarin alle diensten, abonnementen en services zijn verzameld.

Verdubbeling

Share Now meldt over de eerste acht maanden van dit jaar 52 procent meer gebruikers te hebben dan dezelfde periode vorig jaar, terwijl Free2move zegt dat het aantal verhuurdiensten wereldwijd is verdubbeld. Ook signaleren beide bedrijven dat er langer van te voren wordt gepland en dat de trips ook langer zijn. In Europa zou de gemiddelde huurperiode in de zomermaanden met een derde zijn toegenomen.