Free2move werkt samen met Uber France bij EV-transitie

Redactie Redactie
• Laatste update:
Het aanbod van Free2move omvat elektrische modellen van de grote Stellantis-merken (foto:Free2move)

Dat heeft Stellantis meegedeeld. Uber France wil in 2025 meer dan de helft van de chauffeurs in een elektrische auto laten rijden. Free2Move biedt hen daarvoor verschillende opties, waaronder langetermijnlease of maandelijkse abonnementen. Ook zal Stellantis de chauffeurs een aanbod doen voor het inruilen van dieseltaxi’s. Het aanbod van Free2move omvat elektrische modellen van de grote Stellantis-merken. Het bedrijf wijst speciaal op de Citroen eC4X ‘die perfect beantwoordt aan de eisen van EV-rijders’. Uber zelf komt met een Electric Mobility Plan inclusief een financiële bijdrage en een speciaal ‘ecosysteem’.

Transitie versnellen

“Ons partnerschap faciliteert groenere vloten om de Europese doelstellingen te bereiken en de transitie naar all-electric voertuigen te versnellen. We zijn trots om samen te werken met Uber en kijken er naar uit om hun rijders te ondersteunen met mobiliteitskeuzes die ons positioneren om de doelen voor morgen te halen,” zegt Brigitte Courtehoux, Ceo van Free2move.

In mei van dit jaar kocht Stellantis Share Now van BMW en Mercedes. Share Now is onderdeel van Free2move bij Stellantis.

Free2move werkt samen met Uber France bij EV-transitie | Fleet&Mobility

Free2move werkt samen met Uber France bij EV-transitie

Redactie Redactie
• Laatste update:
Het aanbod van Free2move omvat elektrische modellen van de grote Stellantis-merken (foto:Free2move)

Dat heeft Stellantis meegedeeld. Uber France wil in 2025 meer dan de helft van de chauffeurs in een elektrische auto laten rijden. Free2Move biedt hen daarvoor verschillende opties, waaronder langetermijnlease of maandelijkse abonnementen. Ook zal Stellantis de chauffeurs een aanbod doen voor het inruilen van dieseltaxi’s. Het aanbod van Free2move omvat elektrische modellen van de grote Stellantis-merken. Het bedrijf wijst speciaal op de Citroen eC4X ‘die perfect beantwoordt aan de eisen van EV-rijders’. Uber zelf komt met een Electric Mobility Plan inclusief een financiële bijdrage en een speciaal ‘ecosysteem’.

Transitie versnellen

“Ons partnerschap faciliteert groenere vloten om de Europese doelstellingen te bereiken en de transitie naar all-electric voertuigen te versnellen. We zijn trots om samen te werken met Uber en kijken er naar uit om hun rijders te ondersteunen met mobiliteitskeuzes die ons positioneren om de doelen voor morgen te halen,” zegt Brigitte Courtehoux, Ceo van Free2move.

In mei van dit jaar kocht Stellantis Share Now van BMW en Mercedes. Share Now is onderdeel van Free2move bij Stellantis.