Bovag breidt enquête verhuur en deelauto’s uit

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Bovag heeft ook verhuur- en deelautobedrijven die niet lid zijn van de organisatie gevraagd om deze maand het onderzoek ‘Verhuur in Cijfers’ in te vullen. “Dit om nog meer cijfers en feiten over de verhuur- en deelautobranche te verzamelen als input voor onder andere onze lobby,” legt Bovag uit. Op dinsdag 10 januari worden de resultaten gepresenteerd tijdens een online ledenbijeenkomst. 

De vragenlijst van Verhuur in Cijfers is in oktober uitgezet onder de leden van Bovag. De respons op het onderzoek is goed en de enquête is inmiddels gesloten. Omdat de cijfers een heel belangrijke basis vormen voor de lobby, heeft Bovag besloten het onderzoek uit te breiden en ook niet-leden te bevragen. “Want hoe meer feiten en cijfers we hebben, des te betrouwbaarder het beeld is dat we van de branche hebben en des te gerichter kunnen we lobbyen voor de  verhuur- en deelautobedrijven in het komend jaar.” 

Lobby

Verhuur in Cijfers brengt jaarlijks onder andere de omvang van de branche in kaart. “Die cijfers zijn nodig voor de lobby. Bijvoorbeeld om aan te tonen dat de bij Bovag aangesloten verhuur- en deelautobedrijven een belangrijke speler zijn in de klimaattransitie en in de stap ‘van bezit naar gebruik’. Ook willen we kunnen laten zien hoe actief de branche is met elektrificatie en hoe wij daarmee al een bijdrage leveren aan de verduurzaming van mobiliteit in Nederland. De enquête stelt nagenoeg dezelfde vragen als voorgaande jaren. Door deze cijfers opnieuw op te vragen, kunnen we ze vergelijken en ontwikkelingen en trends herkennen,” aldus Bovag.

Bovag breidt enquête verhuur en deelauto’s uit | Fleet&Mobility

Bovag breidt enquête verhuur en deelauto’s uit

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Bovag heeft ook verhuur- en deelautobedrijven die niet lid zijn van de organisatie gevraagd om deze maand het onderzoek ‘Verhuur in Cijfers’ in te vullen. “Dit om nog meer cijfers en feiten over de verhuur- en deelautobranche te verzamelen als input voor onder andere onze lobby,” legt Bovag uit. Op dinsdag 10 januari worden de resultaten gepresenteerd tijdens een online ledenbijeenkomst. 

De vragenlijst van Verhuur in Cijfers is in oktober uitgezet onder de leden van Bovag. De respons op het onderzoek is goed en de enquête is inmiddels gesloten. Omdat de cijfers een heel belangrijke basis vormen voor de lobby, heeft Bovag besloten het onderzoek uit te breiden en ook niet-leden te bevragen. “Want hoe meer feiten en cijfers we hebben, des te betrouwbaarder het beeld is dat we van de branche hebben en des te gerichter kunnen we lobbyen voor de  verhuur- en deelautobedrijven in het komend jaar.” 

Lobby

Verhuur in Cijfers brengt jaarlijks onder andere de omvang van de branche in kaart. “Die cijfers zijn nodig voor de lobby. Bijvoorbeeld om aan te tonen dat de bij Bovag aangesloten verhuur- en deelautobedrijven een belangrijke speler zijn in de klimaattransitie en in de stap ‘van bezit naar gebruik’. Ook willen we kunnen laten zien hoe actief de branche is met elektrificatie en hoe wij daarmee al een bijdrage leveren aan de verduurzaming van mobiliteit in Nederland. De enquête stelt nagenoeg dezelfde vragen als voorgaande jaren. Door deze cijfers opnieuw op te vragen, kunnen we ze vergelijken en ontwikkelingen en trends herkennen,” aldus Bovag.