Leasing en verhuur

Laatste update:

De Autoverhuurders en Inqar gaan samenwerken

Met de samenwerking richten ze zich onder andere op het gezamenlijk inkopen van voertuigen. (Foto: Inqar)

De Autoverhuurders en Inqar Autoverhuur franchise bundelen hun krachten; dat melden beide bedrijven in een persbericht.

De Autoverhuurders is een samenwerkingsverband in de autoverhuur in ons land; Inqar is een nationaal opererende franchiseorganisatie, gericht op de professionele autoverhuur. 

Met de samenwerking richten ze zich onder andere op het gezamenlijk inkopen van voertuigen en willen zij de onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring bevorderen. Beide organisaties blijven vooralsnog zelfstandig. Mogelijk zal er op termijn een gezamenlijke entiteit worden opgericht voor meer uitbreiding, zo melden beide bedrijven.

Professioneel

Door de samenwerking tussen beide bedrijven ontstaat er een bundeling van 27 zelfstandige ondernemers, met in totaal 60 vestigingen en een gezamenlijk wagenpark van ruim 6 duizend voertuigen. Naar eigen zeggen vormen ze hier het grootste nationale netwerk van lokale zelfstandig ondernemers, gericht op professionele autoverhuur.

De Autoverhuurders en Inqar gaan samenwerken | Fleet&Mobility

De Autoverhuurders en Inqar gaan samenwerken

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Met de samenwerking richten ze zich onder andere op het gezamenlijk inkopen van voertuigen. (Foto: Inqar)

De Autoverhuurders is een samenwerkingsverband in de autoverhuur in ons land; Inqar is een nationaal opererende franchiseorganisatie, gericht op de professionele autoverhuur. 

Met de samenwerking richten ze zich onder andere op het gezamenlijk inkopen van voertuigen en willen zij de onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring bevorderen. Beide organisaties blijven vooralsnog zelfstandig. Mogelijk zal er op termijn een gezamenlijke entiteit worden opgericht voor meer uitbreiding, zo melden beide bedrijven.

Professioneel

Door de samenwerking tussen beide bedrijven ontstaat er een bundeling van 27 zelfstandige ondernemers, met in totaal 60 vestigingen en een gezamenlijk wagenpark van ruim 6 duizend voertuigen. Naar eigen zeggen vormen ze hier het grootste nationale netwerk van lokale zelfstandig ondernemers, gericht op professionele autoverhuur.