Fleet Expo 2022: ‘Duurzaamheid gaat verder dan een elektrische leaseauto’

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Wineke Haagsma (l) is een van de sprekers op Fleet Expo 2022, rechts op de foto Eric Vos. (Foto: Fleet & Mobility)

Op Fleet Expo’22, die woensdag 23 november wordt gehouden, is Haagsma een van de sprekers die dieper ingaat op het centrale thema: de zero-emissie toekomst. Met de noodzaak om de uitstoot van voertuigen naar nul te brengen, komt er heel wat af op fleetmanagers, wagenparkbeheerders, autofabrikanten en toeleveranciers. Wat is de juiste, duurzame mobiliteitsmix? Hoe haal je mensen over om voor schonere mobiliteitsoplossingen te kiezen? Zijn deelauto’s een goede optie voor zakelijk verkeer en wat zijn de ambities van de Nederlandse zonne-auto Lightyear.

Toekomst

Al die onderwerpen komen aan de orde op Fleet Expo, waar behalve Wineke Haagsma van PwC, bijvoorbeeld ook Peter van Rooy, salesmanager ai van Lightyear en Willemijn Rijpma, coo van My Wheels hun visie delen op de mobiliteit van de toekomst. In een paneldiscussie praten Ellen van der Hel, mobiliteitscoördinator Quion en Bert Damsteegt, facility manager bij HDI over hoe de wensen van medewerkers terugkomen in het nieuwe mobiliteitsbeleid. En natuurlijk wordt gekeken naar internationale mobiliteitstrends die door Cécile Cremer worden vertaald in concrete toekomstperspectieven en inspirerende take-aways.

Laat je inspireren op Fleet Expo

Fleet Expo wordt op woensdag 23 november gehouden in Greater Expo Amsterdam in Vijfhuizen. Om 10.00 begint de beurs en om 11.00 het congres tot 18.00 uur. Behalve een uitgebreid congresprogramma, worden ook workshops gehouden en is er een beursvloer waar tal van exposanten hun diensten en producten aanbieden. Kijk hier voor het programma en schrijf je in.

Fleet Expo 2022: ‘Duurzaamheid gaat verder dan een elektrische leaseauto’ | Fleet&Mobility

Fleet Expo 2022: ‘Duurzaamheid gaat verder dan een elektrische leaseauto’

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Wineke Haagsma (l) is een van de sprekers op Fleet Expo 2022, rechts op de foto Eric Vos. (Foto: Fleet & Mobility)

Op Fleet Expo’22, die woensdag 23 november wordt gehouden, is Haagsma een van de sprekers die dieper ingaat op het centrale thema: de zero-emissie toekomst. Met de noodzaak om de uitstoot van voertuigen naar nul te brengen, komt er heel wat af op fleetmanagers, wagenparkbeheerders, autofabrikanten en toeleveranciers. Wat is de juiste, duurzame mobiliteitsmix? Hoe haal je mensen over om voor schonere mobiliteitsoplossingen te kiezen? Zijn deelauto’s een goede optie voor zakelijk verkeer en wat zijn de ambities van de Nederlandse zonne-auto Lightyear.

Toekomst

Al die onderwerpen komen aan de orde op Fleet Expo, waar behalve Wineke Haagsma van PwC, bijvoorbeeld ook Peter van Rooy, salesmanager ai van Lightyear en Willemijn Rijpma, coo van My Wheels hun visie delen op de mobiliteit van de toekomst. In een paneldiscussie praten Ellen van der Hel, mobiliteitscoördinator Quion en Bert Damsteegt, facility manager bij HDI over hoe de wensen van medewerkers terugkomen in het nieuwe mobiliteitsbeleid. En natuurlijk wordt gekeken naar internationale mobiliteitstrends die door Cécile Cremer worden vertaald in concrete toekomstperspectieven en inspirerende take-aways.

Laat je inspireren op Fleet Expo

Fleet Expo wordt op woensdag 23 november gehouden in Greater Expo Amsterdam in Vijfhuizen. Om 10.00 begint de beurs en om 11.00 het congres tot 18.00 uur. Behalve een uitgebreid congresprogramma, worden ook workshops gehouden en is er een beursvloer waar tal van exposanten hun diensten en producten aanbieden. Kijk hier voor het programma en schrijf je in.