Personeel en mobiliteit

Marisa Cheung San benoemd tot cio bij Mistergreen

Marisa Cheung San is de nieuwe ceo bij Mistergreen. (Foto: Mistergreen)

Mistergreen, de leasemaatschappij voor volledig elektrische auto’s, heeft Marisa Cheung San per direct benoemd tot chief information officer. In deze functie wordt zij verantwoordelijk voor het uitwerken van de digitale roadmap waarbij de klantreis en de automatisering van bedrijfsprocessen centraal staan. Dat kondigt Mistergreen vandaag aan.

Cheung San werkte hiervoor zestien jaar in verschillende internationale functies bij ABN Amro. Het gaat om een nieuwe functie.

“Mistergreen groeit enorm hard en het beschikbaar stellen van informatie op de juiste tijd en plaats is de sleutel tot een verfijnde groeistrategie. Daarom hebben we deze functie in het leven geroepen”, aldus Caroline Asselbergs-van Dijk, ceo van de leasemaatschappij.

Marisa Cheung San benoemd tot cio bij Mistergreen | Fleet&Mobility
Personeel en mobiliteit

Marisa Cheung San benoemd tot cio bij Mistergreen

Marisa Cheung San is de nieuwe ceo bij Mistergreen. (Foto: Mistergreen)

Mistergreen, de leasemaatschappij voor volledig elektrische auto’s, heeft Marisa Cheung San per direct benoemd tot chief information officer. In deze functie wordt zij verantwoordelijk voor het uitwerken van de digitale roadmap waarbij de klantreis en de automatisering van bedrijfsprocessen centraal staan. Dat kondigt Mistergreen vandaag aan.

Cheung San werkte hiervoor zestien jaar in verschillende internationale functies bij ABN Amro. Het gaat om een nieuwe functie.

“Mistergreen groeit enorm hard en het beschikbaar stellen van informatie op de juiste tijd en plaats is de sleutel tot een verfijnde groeistrategie. Daarom hebben we deze functie in het leven geroepen”, aldus Caroline Asselbergs-van Dijk, ceo van de leasemaatschappij.