RVO brengt EV-branche in kaart

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met de resultaten wil de dienst de economische kansen voor elektrisch vervoer aantonen op basis van feiten en cijfers.

Een enquête onder organisaties die een centraal deel van hun bedrijfsvoering richten op elektrisch vervoer, moet inzicht geven in de omvang van de sector. De overheid kan op basis van deze cijfers haar beleid ontwikkelen, meent Verenging Doet.

Ook is het belangrijk dat er bij optreden in het buitenland eenduidige cijfers genoemd kunnen worden. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is als partner betrokken bij de verwerking van de vertrouwelijke, individuele gegevens tot resultaten voor de gehele EV-sector in Nederland.

RVO brengt EV-branche in kaart | Fleet&Mobility

RVO brengt EV-branche in kaart

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met de resultaten wil de dienst de economische kansen voor elektrisch vervoer aantonen op basis van feiten en cijfers.

Een enquête onder organisaties die een centraal deel van hun bedrijfsvoering richten op elektrisch vervoer, moet inzicht geven in de omvang van de sector. De overheid kan op basis van deze cijfers haar beleid ontwikkelen, meent Verenging Doet.

Ook is het belangrijk dat er bij optreden in het buitenland eenduidige cijfers genoemd kunnen worden. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is als partner betrokken bij de verwerking van de vertrouwelijke, individuele gegevens tot resultaten voor de gehele EV-sector in Nederland.