Eerste Kamer stemt in met Autobrief 2

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Tweede Kamer had in april de Autobrief 2 aangenomen. Er zijn geen wijzigingen meer op deze inhoud gekomen. Jan Rolleman van AMD Automotive Fiscalisten meldt dat het huidige 25 procent tarief van kracht blijft op alle auto’s met een eerste tenaamstelling dit jaar. Er is over gesproken om dat in 2017 bij te stellen naar 22 procent, maar dat gaat niet door.

Lees meer op Automotive

Eerste Kamer stemt in met Autobrief 2 | Fleet&Mobility

Eerste Kamer stemt in met Autobrief 2

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Tweede Kamer had in april de Autobrief 2 aangenomen. Er zijn geen wijzigingen meer op deze inhoud gekomen. Jan Rolleman van AMD Automotive Fiscalisten meldt dat het huidige 25 procent tarief van kracht blijft op alle auto’s met een eerste tenaamstelling dit jaar. Er is over gesproken om dat in 2017 bij te stellen naar 22 procent, maar dat gaat niet door.

Lees meer op Automotive