Athlon presenteert EV-leasebundel

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:

Athlon lanceerde afgelopen week op zijn eigen EV mini-congres een nieuw flexibel leaseproduct voor elektrisch vervoer: Athlon Zero Emission Lease. Deze leasebundel voor flexibel elektrisch zakelijk vervoer is af te stemmen op de plaats van bestemming. De gebruiker kan per bestemming kiezen voor het meest geschikte elektrische vervoersmiddel: de vouwfiets, de e-motor en de auto.

Op die manier kan er volgens Athlon niet alleen duurzaam gereisd worden, maar besparen medewerkers ook reistijd, parkeer- en brandstofkosten. De zakelijke rijder kan binnen de bundel individueel gebruikmaken van een van de drie vervoersmiddelen en tussentijds switchen, maar er ook in deelvorm gebruik van maken samen met collega’s.

Athlon presenteert EV-leasebundel | Fleet&Mobility

Athlon presenteert EV-leasebundel

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:

Athlon lanceerde afgelopen week op zijn eigen EV mini-congres een nieuw flexibel leaseproduct voor elektrisch vervoer: Athlon Zero Emission Lease. Deze leasebundel voor flexibel elektrisch zakelijk vervoer is af te stemmen op de plaats van bestemming. De gebruiker kan per bestemming kiezen voor het meest geschikte elektrische vervoersmiddel: de vouwfiets, de e-motor en de auto.

Op die manier kan er volgens Athlon niet alleen duurzaam gereisd worden, maar besparen medewerkers ook reistijd, parkeer- en brandstofkosten. De zakelijke rijder kan binnen de bundel individueel gebruikmaken van een van de drie vervoersmiddelen en tussentijds switchen, maar er ook in deelvorm gebruik van maken samen met collega’s.