Xximo lanceert mobiliteitspakket voor zzp’ers

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Xximo.

Alle reizen en kosten daarvan worden in een online omgeving getoond. Klanten krijgen één btw-verzamelfactuur waarop de brandstof, parkeren, treinreizen, taxiritten, lunches of gebruik van de OV-fiets staan. Ook hotelovernachtingen en vergaderlocaties zijn te boeken en te betalen met Work&go.

In de daluren krijgen de kaartgebruikers 20 procent korting op NS-treinreizen en per reis wordt een horecategoed van tien procent opgebouwd, besteedbaar op alle NS-stations. Patrick Bunnik, ceo van XXImo: “Het bewaren van bonnetjes is hiermee verleden tijd. We zijn er trots op dat we deze samenwerking met NS zijn aangegaan om dit product te ontwikkelen. Hierdoor kunnen kaarthouders als extraatje automatisch sparen voor een hapje of een drankje op de stations. Ook krijgen zij een vaste brandstofkorting van minimaal 12 cent bij 1.200 tankstations.”

Deze week kaartte Radar aan dat Shell haar pashouders juist meer laat betalen.

Het mobiliteitspakket is vanaf 1 mei beschikbaar en kost eenmalig 10 euro. Het gebruik is het eerste jaar gratis, daarna kost het 2 euro per maand. Alle diensten zijn inbegrepen, met uitzondering van elektrisch laden.

Xximo lanceert mobiliteitspakket voor zzp’ers | Fleet&Mobility

Xximo lanceert mobiliteitspakket voor zzp’ers

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Xximo.

Alle reizen en kosten daarvan worden in een online omgeving getoond. Klanten krijgen één btw-verzamelfactuur waarop de brandstof, parkeren, treinreizen, taxiritten, lunches of gebruik van de OV-fiets staan. Ook hotelovernachtingen en vergaderlocaties zijn te boeken en te betalen met Work&go.

In de daluren krijgen de kaartgebruikers 20 procent korting op NS-treinreizen en per reis wordt een horecategoed van tien procent opgebouwd, besteedbaar op alle NS-stations. Patrick Bunnik, ceo van XXImo: “Het bewaren van bonnetjes is hiermee verleden tijd. We zijn er trots op dat we deze samenwerking met NS zijn aangegaan om dit product te ontwikkelen. Hierdoor kunnen kaarthouders als extraatje automatisch sparen voor een hapje of een drankje op de stations. Ook krijgen zij een vaste brandstofkorting van minimaal 12 cent bij 1.200 tankstations.”

Deze week kaartte Radar aan dat Shell haar pashouders juist meer laat betalen.

Het mobiliteitspakket is vanaf 1 mei beschikbaar en kost eenmalig 10 euro. Het gebruik is het eerste jaar gratis, daarna kost het 2 euro per maand. Alle diensten zijn inbegrepen, met uitzondering van elektrisch laden.