Q-Park en Xximo samen in Scan & Go Parking

Redactie Redactie
• Laatste update:
Gebruikers kunnen met de nieuwe dienst parkeergarages in- en uitrijden op basis van nummerplaatherkenning. (Foto: Shutterstock)

Scan & Go Parking wordt eerst gelanceerd in België. Alle Belgische Xximo-gebruikers kunnen inmiddels gebruik maken van deze dienst bij alle Belgische Q-Park parkeerfaciliteiten. Xximo geeft alle Belgische klanten en hun medewerkers die toegang hebben tot de dienst parkeren, drie maanden kosteloos toegang tot deze nieuwe parkeerdienst. Na de lancering wordt de dienst stapsgewijs verder uitgerold naar andere landen. Begin 2023 wordt onderzocht wanneer alle Nederlandse en Duitse gebruikers van Xximo de Q-Park parkeerfaciliteiten kunnen in- en uitrijden op basis van hun nummerplaat.

Grenzen verleggen

“Het is onze missie om zakelijke mobiliteit zo makkelijk mogelijk te maken voor werkgever en werknemer. Dat betekent dat we continu met onze mobiliteitspartners samenwerken aan innovaties om de mobiliteitservaring nog verder te verbeteren. Met Scan & Go Parking nemen we alle frictie weg rondom parkeren in garages,” zegt Patrick Bunnik, ceo bij Xximo. “Wij zijn ontstaan vanuit de gedachte dat parkeren beter kon. Maar parkeren staat niet stil, en wij dus ook niet. Met onze digitale oplossingen en integrale partnerships verleggen we de grenzen van parkeergemak. En samen met Xximo ontzorgen we door de unieke combinatie ook de zakelijke markt,” voegt Philip de Brabanter, managing director Q-Park België toe.

Q-Park en Xximo samen in Scan & Go Parking | Fleet&Mobility

Q-Park en Xximo samen in Scan & Go Parking

Redactie Redactie
• Laatste update:
Gebruikers kunnen met de nieuwe dienst parkeergarages in- en uitrijden op basis van nummerplaatherkenning. (Foto: Shutterstock)

Scan & Go Parking wordt eerst gelanceerd in België. Alle Belgische Xximo-gebruikers kunnen inmiddels gebruik maken van deze dienst bij alle Belgische Q-Park parkeerfaciliteiten. Xximo geeft alle Belgische klanten en hun medewerkers die toegang hebben tot de dienst parkeren, drie maanden kosteloos toegang tot deze nieuwe parkeerdienst. Na de lancering wordt de dienst stapsgewijs verder uitgerold naar andere landen. Begin 2023 wordt onderzocht wanneer alle Nederlandse en Duitse gebruikers van Xximo de Q-Park parkeerfaciliteiten kunnen in- en uitrijden op basis van hun nummerplaat.

Grenzen verleggen

“Het is onze missie om zakelijke mobiliteit zo makkelijk mogelijk te maken voor werkgever en werknemer. Dat betekent dat we continu met onze mobiliteitspartners samenwerken aan innovaties om de mobiliteitservaring nog verder te verbeteren. Met Scan & Go Parking nemen we alle frictie weg rondom parkeren in garages,” zegt Patrick Bunnik, ceo bij Xximo. “Wij zijn ontstaan vanuit de gedachte dat parkeren beter kon. Maar parkeren staat niet stil, en wij dus ook niet. Met onze digitale oplossingen en integrale partnerships verleggen we de grenzen van parkeergemak. En samen met Xximo ontzorgen we door de unieke combinatie ook de zakelijke markt,” voegt Philip de Brabanter, managing director Q-Park België toe.