Shuttel en Q-Park starten samenwerking voor slimme parkeeroplossingen

Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
Gebruikers kunnen met de nieuwe dienst parkeergarages in- en uitrijden op basis van nummerplaatherkenning. (Foto: Shutterstock)

Gebruikers van Shuttel kunnen nu eenvoudig in- en uitrijden door gebruik te maken van de QR-code in de app. De ruim 450 Q-Park garages werken daarnaast met kentekenherkenning. Een camera herkent het kenteken en opent automatisch de slagboom. De parkeeractie start vervolgens direct en eindigt automatisch zodra de gebruiker de garage verlaat.

Shuttel en Q-Park starten samenwerking voor slimme parkeeroplossingen | Fleet&Mobility

Shuttel en Q-Park starten samenwerking voor slimme parkeeroplossingen

Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
Gebruikers kunnen met de nieuwe dienst parkeergarages in- en uitrijden op basis van nummerplaatherkenning. (Foto: Shutterstock)

Gebruikers van Shuttel kunnen nu eenvoudig in- en uitrijden door gebruik te maken van de QR-code in de app. De ruim 450 Q-Park garages werken daarnaast met kentekenherkenning. Een camera herkent het kenteken en opent automatisch de slagboom. De parkeeractie start vervolgens direct en eindigt automatisch zodra de gebruiker de garage verlaat.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.