Mobiliteitsoplossingen

Shuttel en Q-Park starten samenwerking voor slimme parkeeroplossingen

Gebruikers kunnen met de nieuwe dienst parkeergarages in- en uitrijden op basis van nummerplaatherkenning. (Foto: Shutterstock)

Shuttel, aanbieder van mobiliteitsmiddelen breidt de diensten uit door een nieuwe samenwerking aan te gaan met Q-Park. Sinds kort kunnen Shuttel-gebruikers parkeren bij alle Q-Park parkeerfaciliteiten zonder een ticket te hoeven gebruiken of langs de betaalautomaat te moeten.

Gebruikers van Shuttel kunnen nu eenvoudig in- en uitrijden door gebruik te maken van de QR-code in de app. De ruim 450 Q-Park garages werken daarnaast met kentekenherkenning. Een camera herkent het kenteken en opent automatisch de slagboom. De parkeeractie start vervolgens direct en eindigt automatisch zodra de gebruiker de garage verlaat.

Shuttel en Q-Park starten samenwerking voor slimme parkeeroplossingen | Fleet&Mobility
Mobiliteitsoplossingen

Shuttel en Q-Park starten samenwerking voor slimme parkeeroplossingen

Gebruikers kunnen met de nieuwe dienst parkeergarages in- en uitrijden op basis van nummerplaatherkenning. (Foto: Shutterstock)

Shuttel, aanbieder van mobiliteitsmiddelen breidt de diensten uit door een nieuwe samenwerking aan te gaan met Q-Park. Sinds kort kunnen Shuttel-gebruikers parkeren bij alle Q-Park parkeerfaciliteiten zonder een ticket te hoeven gebruiken of langs de betaalautomaat te moeten.

Gebruikers van Shuttel kunnen nu eenvoudig in- en uitrijden door gebruik te maken van de QR-code in de app. De ruim 450 Q-Park garages werken daarnaast met kentekenherkenning. Een camera herkent het kenteken en opent automatisch de slagboom. De parkeeractie start vervolgens direct en eindigt automatisch zodra de gebruiker de garage verlaat.