Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

Parkmobile wordt Easypark

Easypark heeft als groot voordeel de crossborder functionaliteit, die in 2023 zal worden toegevoegd aan de gebruikers van de Nederlandse app. (Foto: EasyPark)

Easypark is actief in meer dan 3.200 steden in 27 landen.

Na de overname van Park Now door de Zweedse Easypark Group in 2021 wordt de Parkmobile-app de komende tijd stap voor stap getransformeerd naar de Easypark-app met de herkenbare visuele identiteit met de roze en paarse kleuren. Het van oorsprong Nederlandse Parkmobile gaat uiteindelijk als merk verdwijnen en wordt Easypark. 

Marius Koerselman, country director Easypark Nederland: “Deze integratie stelt ons in staat om de technologie van Easypark en de ervaring van Parkmobile te combineren en een brede dekking te bieden in Nederland en in 27 landen wereldwijd. Easypark heeft als groot voordeel de crossborder functionaliteit, die in 2023 zal worden toegevoegd aan de gebruikers van de Nederlandse app. Ons doel is één app voor alle parkeertransacties, wereldwijd.” Voor de huidige Parkmobile-gebruikers verandert nu alleen de visuele omgeving. Het Nederlandse kantoor in Diemen blijft het klantcontact verzorgen voor Nederlandse klanten.

27 landen

Easypark is een techbedrijf in parkeeroplossingen dat automobilisten helpt een parkeerplaats te vinden, parkeermogelijkheden te managen en hun elektrisch voertuig op te laden. Met de Easypark-app kunnen klanten betalen voor parkeren op straat en in garages, opladen en parkeerplaatsen vinden, in meer dan twintig landen. “Onze unieke en hypermoderne technologie helpt ook bedrijven, steden, parking operators en vastgoedeigenaren met de administratie, de planning en het datagedreven management in meer dan 3.200 steden in 27 landen. Met elke parkeerplek maken we het leven in de stad beter,” verklaart het bedrijf in een persbericht. In Nederland zijn de merken Parkmobile, Park-line en Easypark actief vanuit de Easypark Group.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Parkmobile wordt Easypark | Fleet&Mobility

Parkmobile wordt Easypark

Redactie Redactie
• Laatste update:
Easypark heeft als groot voordeel de crossborder functionaliteit, die in 2023 zal worden toegevoegd aan de gebruikers van de Nederlandse app. (Foto: EasyPark)

Na de overname van Park Now door de Zweedse Easypark Group in 2021 wordt de Parkmobile-app de komende tijd stap voor stap getransformeerd naar de Easypark-app met de herkenbare visuele identiteit met de roze en paarse kleuren. Het van oorsprong Nederlandse Parkmobile gaat uiteindelijk als merk verdwijnen en wordt Easypark. 

Marius Koerselman, country director Easypark Nederland: “Deze integratie stelt ons in staat om de technologie van Easypark en de ervaring van Parkmobile te combineren en een brede dekking te bieden in Nederland en in 27 landen wereldwijd. Easypark heeft als groot voordeel de crossborder functionaliteit, die in 2023 zal worden toegevoegd aan de gebruikers van de Nederlandse app. Ons doel is één app voor alle parkeertransacties, wereldwijd.” Voor de huidige Parkmobile-gebruikers verandert nu alleen de visuele omgeving. Het Nederlandse kantoor in Diemen blijft het klantcontact verzorgen voor Nederlandse klanten.

27 landen

Easypark is een techbedrijf in parkeeroplossingen dat automobilisten helpt een parkeerplaats te vinden, parkeermogelijkheden te managen en hun elektrisch voertuig op te laden. Met de Easypark-app kunnen klanten betalen voor parkeren op straat en in garages, opladen en parkeerplaatsen vinden, in meer dan twintig landen. “Onze unieke en hypermoderne technologie helpt ook bedrijven, steden, parking operators en vastgoedeigenaren met de administratie, de planning en het datagedreven management in meer dan 3.200 steden in 27 landen. Met elke parkeerplek maken we het leven in de stad beter,” verklaart het bedrijf in een persbericht. In Nederland zijn de merken Parkmobile, Park-line en Easypark actief vanuit de Easypark Group.