Personeel en mobiliteit

Laatste update:

Easypark start samenwerking met Unionpay International

Unionpay kaarthouders kunnen hun kaart koppelen aan de Easypark app. (foto: Shutterstock)

Easypark bereidt zijn service uit en start een samenwerking met Unionpay International. Unionpay kaarthouders kunnen vanaf nu parkeren en hun elektrische auto’s laden door hun Unionpay kaart direct aan de Easypark app te koppelen. Easypark is eigenaar van onder meer Parkmobile.

Met de Easypark-app kunnen automobilisten hun parkeerplaats beheren, hun elektrische auto opladen en gebruik maken van functies in de app, zoals FIND, een AI-oplossing die de tijd om een parkeerplaats te vinden tot 50 procent verkort.

De samenwerking tussen Easypark Group en Unionpay geldt in het merendeel van de Europese landen en regio’s waar Easypark actief is, waaronder Nederland en België. Er zijn plannen om de samenwerking tussen het kaartnetwerk en Easypark Group uit te breiden naar het Verenigd Koninkrijk, Australië en de VS.   

Easypark Group is een wereldwijd mobiliteits- en technologiebedrijf, ze zijn actief in meer dan 3.200 steden in 27 landen. In Nederland zijn de merken Parkmobile, Park-line en Easypark actief vanuit de Easypark Group.

Unionpay International is een van ’s werelds meest gebruikte betaalkaart netwerken.

Easypark start samenwerking met Unionpay International | Fleet&Mobility

Easypark start samenwerking met Unionpay International

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Unionpay kaarthouders kunnen hun kaart koppelen aan de Easypark app. (foto: Shutterstock)

Met de Easypark-app kunnen automobilisten hun parkeerplaats beheren, hun elektrische auto opladen en gebruik maken van functies in de app, zoals FIND, een AI-oplossing die de tijd om een parkeerplaats te vinden tot 50 procent verkort.

De samenwerking tussen Easypark Group en Unionpay geldt in het merendeel van de Europese landen en regio’s waar Easypark actief is, waaronder Nederland en België. Er zijn plannen om de samenwerking tussen het kaartnetwerk en Easypark Group uit te breiden naar het Verenigd Koninkrijk, Australië en de VS.   

Easypark Group is een wereldwijd mobiliteits- en technologiebedrijf, ze zijn actief in meer dan 3.200 steden in 27 landen. In Nederland zijn de merken Parkmobile, Park-line en Easypark actief vanuit de Easypark Group.

Unionpay International is een van ’s werelds meest gebruikte betaalkaart netwerken.