BAM brengt gehele vloot onder bij Athlon

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Dat meldt Athlon in een persbericht. Beide bedrijven zijn een overeenkomst aangegaan tot minimaal 2020. Het wagenpark van BAM is het op twee na grootste van Nederland in de Wagenpark Top 20.

Tot nu toe waren de arbeidsvoorwaardelijke auto’s ondergebracht bij Leaseplan.

Vertrouwen

Niels van den Hoogen, commercieel directeur bij Athlon, noemt de beslissing van BAM “een enorm teken van vertrouwen.” Het strategische partnership van BAM met Athlon zou zorgen voor maximale efficiency. “Er kan optimaal worden gestuurd op kostenbeheersing en veranderingen in de markt”, aldus Van den Hoogen.

Vier andere bedrijven in de Wagenpark Top 20 hebben hun wagenpark uitbesteed bij één enkele partij. Rabobank en TBI Holdings, nummers 5 en 10, zijn klant bij Athlon. Rabobank was tot 2016 eigenaar van Athlon; inmiddels is de leasemaatschappij overgenomen door Daimler.

BAM is om een reactie gevraagd maar reageerde niet onmiddellijk.

BAM brengt gehele vloot onder bij Athlon | Fleet&Mobility

BAM brengt gehele vloot onder bij Athlon

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Dat meldt Athlon in een persbericht. Beide bedrijven zijn een overeenkomst aangegaan tot minimaal 2020. Het wagenpark van BAM is het op twee na grootste van Nederland in de Wagenpark Top 20.

Tot nu toe waren de arbeidsvoorwaardelijke auto’s ondergebracht bij Leaseplan.

Vertrouwen

Niels van den Hoogen, commercieel directeur bij Athlon, noemt de beslissing van BAM “een enorm teken van vertrouwen.” Het strategische partnership van BAM met Athlon zou zorgen voor maximale efficiency. “Er kan optimaal worden gestuurd op kostenbeheersing en veranderingen in de markt”, aldus Van den Hoogen.

Vier andere bedrijven in de Wagenpark Top 20 hebben hun wagenpark uitbesteed bij één enkele partij. Rabobank en TBI Holdings, nummers 5 en 10, zijn klant bij Athlon. Rabobank was tot 2016 eigenaar van Athlon; inmiddels is de leasemaatschappij overgenomen door Daimler.

BAM is om een reactie gevraagd maar reageerde niet onmiddellijk.