Inkoopmanagement

Autoverzekeraars starten internationale garantieverzekeraar

Marcel de Rycker is aangesteld als managing director van IWS. (Foto: Cargarantie)

Cargarantie en Car Care Plan zijn de joint venture gestart: International Warranty Solutions (IWS). Het nieuwe bedrijf richt zich op bedrijven die internationaal opereren.

Dat meldt Cargarantie in een persbericht.

IWS is in december officieel van start gegaan en het hoofdkantoor is gevestigd in Keulen. Het bedrijf heeft een wereldwijde dekking en maakt in alle landen gebruik van de kantoren en backoffice van Cargarantie en Car Care Plan.

Grensoverschrijdend

Het nieuwe grensoverschrijdende verzekerings- en garantieproduct combineert internationale aanwezigheid met lokale kennis. Daartoe werken beide bedrijven samen met 24 duizend dealers en 48 fabrikanten in 27 landen. Internationale klanten kunnen nu kiezen voor een uniform product voor heel Europa, in plaats van voor ieder land apart.

Het aanbod van IWS bestaat uit garantie- en serviceprogramma’s inclusief productontwikkeling, marketingadvies en -ondersteuning bij de verkoop tot schadeafhandeling. Marcel de Rycker is benoemd tot managing director van IWS. “Vooral de reacties na afloop van gesprekken met internationale potentiële klanten versterkte onze overtuiging dat we op dit vlak succes konden boeken.”

De Rycker maakte in zijn nieuwe rol al onderdeel uit van de jury van de Europese Car Remarketing-verkiezing, waarvan de award in december voor het eerst werd uitgereikt aan RMS Automotive.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Floor Vink
Autoverzekeraars starten internationale garantieverzekeraar | Fleet&Mobility
Inkoopmanagement

Autoverzekeraars starten internationale garantieverzekeraar

Marcel de Rycker is aangesteld als managing director van IWS. (Foto: Cargarantie)

Cargarantie en Car Care Plan zijn de joint venture gestart: International Warranty Solutions (IWS). Het nieuwe bedrijf richt zich op bedrijven die internationaal opereren.

Dat meldt Cargarantie in een persbericht.

IWS is in december officieel van start gegaan en het hoofdkantoor is gevestigd in Keulen. Het bedrijf heeft een wereldwijde dekking en maakt in alle landen gebruik van de kantoren en backoffice van Cargarantie en Car Care Plan.

Grensoverschrijdend

Het nieuwe grensoverschrijdende verzekerings- en garantieproduct combineert internationale aanwezigheid met lokale kennis. Daartoe werken beide bedrijven samen met 24 duizend dealers en 48 fabrikanten in 27 landen. Internationale klanten kunnen nu kiezen voor een uniform product voor heel Europa, in plaats van voor ieder land apart.

Het aanbod van IWS bestaat uit garantie- en serviceprogramma’s inclusief productontwikkeling, marketingadvies en -ondersteuning bij de verkoop tot schadeafhandeling. Marcel de Rycker is benoemd tot managing director van IWS. “Vooral de reacties na afloop van gesprekken met internationale potentiële klanten versterkte onze overtuiging dat we op dit vlak succes konden boeken.”

De Rycker maakte in zijn nieuwe rol al onderdeel uit van de jury van de Europese Car Remarketing-verkiezing, waarvan de award in december voor het eerst werd uitgereikt aan RMS Automotive.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Floor Vink