‘Autoverzekering via dealer tot wel 103% duurder’

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Autokopers die een verzekering direct bij de merkdealer afsluiten, betalen hiervoor gemiddeld meer premie dan voor een vergelijkbare autoverzekering met dezelfde dekking die ze elders kunnen afsluiten. Die conclusie trekt vergelijkingssite Pricewise op basis van eigen dataonderzoek. Gemiddeld is een autoverzekering bij de dealer volgens Pricewise 15 tot 103 procent duurder.

Lees meer op Automotive Management.

‘Autoverzekering via dealer tot wel 103% duurder’ | Fleet&Mobility

‘Autoverzekering via dealer tot wel 103% duurder’

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Autokopers die een verzekering direct bij de merkdealer afsluiten, betalen hiervoor gemiddeld meer premie dan voor een vergelijkbare autoverzekering met dezelfde dekking die ze elders kunnen afsluiten. Die conclusie trekt vergelijkingssite Pricewise op basis van eigen dataonderzoek. Gemiddeld is een autoverzekering bij de dealer volgens Pricewise 15 tot 103 procent duurder.

Lees meer op Automotive Management.