Friesland Huur beste verhuurder

Redactie Redactie
• Laatste update:

Friesland Huur was door de vakjury genomineerd voor de titel, samen met Sixt Schiphol en Europcar Den Haag.

Lokaal
Tijdens het congres mochten leden van de Bovag-afdeling hun stem uitbrengen op een van de finalisten. Gecombineerd met het oordeel van de vakjury (50/50) leverde dat uiteindelijk de winst op voor Friesland Huur. De vakjury gaf 40 van de 100 punten aan Friesland Huur, de aanwezige leden zelfs 67 van de 100.

Manager Verhuur Tanja Bouma, die de prijs ontving uit handen van de winnaar van vorig jaar Peter Dallinga, is blij met de overwinning. “Ik ben heel trots dat we dit als lokale speler tussen de internationals hebben bereikt. En vooral ook dat we zoveel waardering hebben gekregen van de collega-bedrijven.”

Volgens Jan Baljeu, directeur van Friesland Huur, hebben leasemaatschappijen verhuurders hard nodig. Bekijk een video-interview met hem op Youtube. 

Friesland Huur beste verhuurder | Fleet&Mobility

Friesland Huur beste verhuurder

Redactie Redactie
• Laatste update:

Friesland Huur was door de vakjury genomineerd voor de titel, samen met Sixt Schiphol en Europcar Den Haag.

Lokaal
Tijdens het congres mochten leden van de Bovag-afdeling hun stem uitbrengen op een van de finalisten. Gecombineerd met het oordeel van de vakjury (50/50) leverde dat uiteindelijk de winst op voor Friesland Huur. De vakjury gaf 40 van de 100 punten aan Friesland Huur, de aanwezige leden zelfs 67 van de 100.

Manager Verhuur Tanja Bouma, die de prijs ontving uit handen van de winnaar van vorig jaar Peter Dallinga, is blij met de overwinning. “Ik ben heel trots dat we dit als lokale speler tussen de internationals hebben bereikt. En vooral ook dat we zoveel waardering hebben gekregen van de collega-bedrijven.”

Volgens Jan Baljeu, directeur van Friesland Huur, hebben leasemaatschappijen verhuurders hard nodig. Bekijk een video-interview met hem op Youtube.