Nieuw leaseconcept voor kleine vloten

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Leasen is financieel aantrekkelijker dan het kopen van auto`s, maar door de ingewikkelde voorwaarden is een leasecontract bijna net zo complex als een hypotheek of een abonnement voor een smartphone”, aldus Dielissen. “Onze meerwaarde zit in het vinden van een passend contract.”

Autoleaseman werkt samen met leasemaatschappijen. Lees meer op Automotive Management. 

 

Nieuw leaseconcept voor kleine vloten | Fleet&Mobility

Nieuw leaseconcept voor kleine vloten

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Leasen is financieel aantrekkelijker dan het kopen van auto`s, maar door de ingewikkelde voorwaarden is een leasecontract bijna net zo complex als een hypotheek of een abonnement voor een smartphone”, aldus Dielissen. “Onze meerwaarde zit in het vinden van een passend contract.”

Autoleaseman werkt samen met leasemaatschappijen. Lees meer op Automotive Management.