Profilease verkocht aan International Car Lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alle medewerkers van Profilease, met uitzondering van directielid René Kuil, gaan mee naar ICHL. Kuil blijft wel als adviseur aan het bedrijf verbonden. Profilease maakte vorig jaar een winst van 410 duizend euro op een brutomarge van 1,4 miljoen euro.

Berkhof is tevreden met de overname: “Door de toevoeging van Profilease aan ons leasebedrijf breiden we niet alleen onze bestaande vloot verder uit. Als ambitieus en internationaal georiënteerd bedrijf geloven wij sterk in synergie en krachtenbundeling, waarbij we graag dichtbij onze klanten staan. Profilease voegt kennis en expertise toe aan ons bedrijf over de veelzijdige Rotterdamse regio.”

Profilease verkocht aan International Car Lease | Fleet&Mobility

Profilease verkocht aan International Car Lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alle medewerkers van Profilease, met uitzondering van directielid René Kuil, gaan mee naar ICHL. Kuil blijft wel als adviseur aan het bedrijf verbonden. Profilease maakte vorig jaar een winst van 410 duizend euro op een brutomarge van 1,4 miljoen euro.

Berkhof is tevreden met de overname: “Door de toevoeging van Profilease aan ons leasebedrijf breiden we niet alleen onze bestaande vloot verder uit. Als ambitieus en internationaal georiënteerd bedrijf geloven wij sterk in synergie en krachtenbundeling, waarbij we graag dichtbij onze klanten staan. Profilease voegt kennis en expertise toe aan ons bedrijf over de veelzijdige Rotterdamse regio.”