De Leaseveiling lanceert veiling op servicetevredenheid

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldde De Leaseveiling afgelopen vrijdag.

Arjan Overbeeke, voormalig directeur van MKB Lease, is partner van De Leaseveiling en hij vertelt dat naast snelheid ook service een rol speelt. “Van aanvraag tot definitieve bieding duurt bij De Leaseveiling drie dagen. Op die laatste dag bieden leasemaatschappijen tegen elkaar tot er een uitkomst is. Met Leaseveiling Direct mag per bedrijf slechts één keer een bod worden gedaan. Dat geeft een dag tijdwinst. Daarnaast kan iedere leasemaatschappij vier USP’s meesturen met het bod. En we communiceren het cijfer dat een leasemaatschappij scoort op autolease.tevreden.nl. Dat was een duidelijke wens van onze klanten, zodat ze zich beter kunnen profileren met hun service.”

Snelheid en service-tevredenheid
Overbeeke maakt niet bekend welke leasemaatschappijen zijn aangesloten bij het bedrijf. “We werken met 25 bedrijven, waaronder ook top 5-spelers. Die kunnen sinds vorige week ook gebruik maken van de Direct-variant. Het is de bedoeling door het nieuwe concept meer bedrijven aan te kunnen sluiten. Er was vraag naar meer snelheid en een koppeling met service-tevredenheid.”

Leasemaatschappijen brengen in één keer een definitief bod uit. “Daarom tonen we online, anoniem, real-time wat er geboden wordt. Zonder naam en toenaam dus. Dan hebben bedrijven direct een benchmark en weten ze of ze marktconforme prijzen bieden”, aldus Overbeeke.

Voor de vragende partij is het concept gratis, er wordt een fee gerekend aan de leasemaatschappij die de order gegund krijgt.

De Leaseveiling lanceert veiling op servicetevredenheid | Fleet&Mobility

De Leaseveiling lanceert veiling op servicetevredenheid

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldde De Leaseveiling afgelopen vrijdag.

Arjan Overbeeke, voormalig directeur van MKB Lease, is partner van De Leaseveiling en hij vertelt dat naast snelheid ook service een rol speelt. “Van aanvraag tot definitieve bieding duurt bij De Leaseveiling drie dagen. Op die laatste dag bieden leasemaatschappijen tegen elkaar tot er een uitkomst is. Met Leaseveiling Direct mag per bedrijf slechts één keer een bod worden gedaan. Dat geeft een dag tijdwinst. Daarnaast kan iedere leasemaatschappij vier USP’s meesturen met het bod. En we communiceren het cijfer dat een leasemaatschappij scoort op autolease.tevreden.nl. Dat was een duidelijke wens van onze klanten, zodat ze zich beter kunnen profileren met hun service.”

Snelheid en service-tevredenheid
Overbeeke maakt niet bekend welke leasemaatschappijen zijn aangesloten bij het bedrijf. “We werken met 25 bedrijven, waaronder ook top 5-spelers. Die kunnen sinds vorige week ook gebruik maken van de Direct-variant. Het is de bedoeling door het nieuwe concept meer bedrijven aan te kunnen sluiten. Er was vraag naar meer snelheid en een koppeling met service-tevredenheid.”

Leasemaatschappijen brengen in één keer een definitief bod uit. “Daarom tonen we online, anoniem, real-time wat er geboden wordt. Zonder naam en toenaam dus. Dan hebben bedrijven direct een benchmark en weten ze of ze marktconforme prijzen bieden”, aldus Overbeeke.

Voor de vragende partij is het concept gratis, er wordt een fee gerekend aan de leasemaatschappij die de order gegund krijgt.