Van Eijk volgt Hollander op bij Leaseplatform

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Leaseplatform-voorzitter en directeur van Strix Lease Service, Norbert Karthaus, aan Fleet&Mobility.

Het collectief bestaat uit zeventien middelgrote leasemaatschappijen die samen een wagenpark van ruim 65 duizend voertuigen hebben.

Van Eijk werkte voorheen onder andere als global sourcing & productivity director bij GE Capital, waarvan de fleetdivisie onlangs door Arval werd gekocht. Op dit moment is hij projectmanager bij de International Car Lease Holding (ICLH) op interim-basis. De leaselabels van ICLH zijn ook aangesloten bij Leaseplatform.

Het platform bestaat uit Strix Lease Service, Auto Lease Company, Driessen Autolease, Bright Lease, Van Mossel Leasing, Riemersma Leasing, Wittebrug Lease, Personal Car Lease, Prolease, Maxima Lease, Superlease Holland, Auto-lease Groningen, Lease Quality, Lease2move, J&T Autolease, Directlease en Lease Performance.

Van Eijk volgt Hollander op bij Leaseplatform | Fleet&Mobility

Van Eijk volgt Hollander op bij Leaseplatform

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Leaseplatform-voorzitter en directeur van Strix Lease Service, Norbert Karthaus, aan Fleet&Mobility.

Het collectief bestaat uit zeventien middelgrote leasemaatschappijen die samen een wagenpark van ruim 65 duizend voertuigen hebben.

Van Eijk werkte voorheen onder andere als global sourcing & productivity director bij GE Capital, waarvan de fleetdivisie onlangs door Arval werd gekocht. Op dit moment is hij projectmanager bij de International Car Lease Holding (ICLH) op interim-basis. De leaselabels van ICLH zijn ook aangesloten bij Leaseplatform.

Het platform bestaat uit Strix Lease Service, Auto Lease Company, Driessen Autolease, Bright Lease, Van Mossel Leasing, Riemersma Leasing, Wittebrug Lease, Personal Car Lease, Prolease, Maxima Lease, Superlease Holland, Auto-lease Groningen, Lease Quality, Lease2move, J&T Autolease, Directlease en Lease Performance.