Tweede helft 2016 start met kleine leasedip

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat blijkt uit data van RDC.

In de eerste zeven maanden van dit jaar zijn er 73.214 leaseauto’s geregistreerd. Dat zijn er 7,3 procent minder dan in 2015. In het eerste half jaar was de daling in het aantal registraties nog 3,6 procent. Vorig jaar zijn er in juli namelijk 23,5 procent meer nieuwe personenauto’s op naam van leasemaatschappijen gezet.

*Vanaf dit jaar communiceert Fleet&Mobility de registraties op naam van een leasemaatschappij en de RTL-registraties (registratie tenaamstelling lease). Voorheen waren dit alleen de registraties op naam van leasemaatschappijen.

Tweede helft 2016 start met kleine leasedip | Fleet&Mobility

Tweede helft 2016 start met kleine leasedip

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat blijkt uit data van RDC.

In de eerste zeven maanden van dit jaar zijn er 73.214 leaseauto’s geregistreerd. Dat zijn er 7,3 procent minder dan in 2015. In het eerste half jaar was de daling in het aantal registraties nog 3,6 procent. Vorig jaar zijn er in juli namelijk 23,5 procent meer nieuwe personenauto’s op naam van leasemaatschappijen gezet.

*Vanaf dit jaar communiceert Fleet&Mobility de registraties op naam van een leasemaatschappij en de RTL-registraties (registratie tenaamstelling lease). Voorheen waren dit alleen de registraties op naam van leasemaatschappijen.