Leasebranche profiteert van groeiende economie

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het gunstige economische klimaat zorgt ervoor dat bedrijven weer investeren in hun mobiliteitsuitgaven. Anderzijds profiteert de sector van de verbetering van de algehele koopkracht wat zich laat zien in de private lease”, aldus Barry Delhez, lead data scientist bij Graydon.

Voor dit onderzoek heeft Graydon de groei op het balanstotaal bij het mkb en de grootzakelijke bedrijven in Nederland in kaart gebracht. Bij deze 144-duizend bedrijven ziet Graydon dat op basis van de verwachte gemiddelde balanswaarde per bedrijf het mkb met 3,1 procent zal groeien, terwijl de grootzakelijke markt (met een omzet tussen de 43 miljoen tot 2 miljard euro) met 2,7 procent zal groeien.

Leasebranche profiteert van groeiende economie | Fleet&Mobility

Leasebranche profiteert van groeiende economie

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het gunstige economische klimaat zorgt ervoor dat bedrijven weer investeren in hun mobiliteitsuitgaven. Anderzijds profiteert de sector van de verbetering van de algehele koopkracht wat zich laat zien in de private lease”, aldus Barry Delhez, lead data scientist bij Graydon.

Voor dit onderzoek heeft Graydon de groei op het balanstotaal bij het mkb en de grootzakelijke bedrijven in Nederland in kaart gebracht. Bij deze 144-duizend bedrijven ziet Graydon dat op basis van de verwachte gemiddelde balanswaarde per bedrijf het mkb met 3,1 procent zal groeien, terwijl de grootzakelijke markt (met een omzet tussen de 43 miljoen tot 2 miljard euro) met 2,7 procent zal groeien.