Mobility Service Nederland neemt M-Lease over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt MSN.

M-Lease is nu nog gevestigd in Emmen, maar verhuist 1 november naar het pand van MSN in Eelde, bij Groningen Airport. Alle acht medewerkers gaan mee naar MSN, maar de oprichters, Maurice Weis en Ferry Piest, verlaten de leasemaatschappij.

Lees meer op Automotive Management.

Mobility Service Nederland neemt M-Lease over | Fleet&Mobility

Mobility Service Nederland neemt M-Lease over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt MSN.

M-Lease is nu nog gevestigd in Emmen, maar verhuist 1 november naar het pand van MSN in Eelde, bij Groningen Airport. Alle acht medewerkers gaan mee naar MSN, maar de oprichters, Maurice Weis en Ferry Piest, verlaten de leasemaatschappij.

Lees meer op Automotive Management.