Einde samenwerking Autolease Midden Nederland en Smilease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Smilease is een onderneming van Hans van der Kooij en richt zich op Noord-Nederland. ALMN was franchisehouder voor Midden- en Zuid-Nederland. ALMN zette deze maand label ALMN Private lease in de markt. Hiertoe behoren de 600 afgesloten contracten. 

ALMN is een universele leasemaatschappij maar als onderdeel van VW- en Audi-dealerholding De Waal Autogroep ligt de nadruk bij private lease wel op Volkswagen. “De vraag naar Volkswagens Up en Polo is groot. Daar willen we van profiteren.”

Lees meer op Automotive Management

Einde samenwerking Autolease Midden Nederland en Smilease | Fleet&Mobility

Einde samenwerking Autolease Midden Nederland en Smilease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Smilease is een onderneming van Hans van der Kooij en richt zich op Noord-Nederland. ALMN was franchisehouder voor Midden- en Zuid-Nederland. ALMN zette deze maand label ALMN Private lease in de markt. Hiertoe behoren de 600 afgesloten contracten. 

ALMN is een universele leasemaatschappij maar als onderdeel van VW- en Audi-dealerholding De Waal Autogroep ligt de nadruk bij private lease wel op Volkswagen. “De vraag naar Volkswagens Up en Polo is groot. Daar willen we van profiteren.”

Lees meer op Automotive Management