Leasing en verhuur

Opnieuw inval bij Brabants verhuurbedrijf

Foto: Shutterstock

De politie heeft woensdagochtend een inval gedaan bij een autoverhuurbedrijf in Den Bosch. Het bedrijf zou betrokken zijn bij het witwassen van drugsgeld.

Dat meldde de regionale zender Omroep Brabant.

Behalve het bedrijf zelf werden ook vijf huizen van mensen die een band zouden hebben met het autoverhuurbedrijf doorzocht. In Tilburg ging eerder deze week een nieuwe vestiging van autoverhuurder Hertz open, nadat de vorige in deze stad zijn deur moest sluiten wegens vermeende criminele activiteiten.

Volgens de Brabantse zender werd er bij de inval een nog onbekend aantal auto’s in beslag genomen. De politie onderzocht afgelopen jaar 43 autoverhuurbedrijven op criminele activiteiten. Veel van deze bedrijven bleken zich inderdaad schuldig te maken aan malafide praktijken.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Floor Vink
Opnieuw inval bij Brabants verhuurbedrijf | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Opnieuw inval bij Brabants verhuurbedrijf

Foto: Shutterstock

De politie heeft woensdagochtend een inval gedaan bij een autoverhuurbedrijf in Den Bosch. Het bedrijf zou betrokken zijn bij het witwassen van drugsgeld.

Dat meldde de regionale zender Omroep Brabant.

Behalve het bedrijf zelf werden ook vijf huizen van mensen die een band zouden hebben met het autoverhuurbedrijf doorzocht. In Tilburg ging eerder deze week een nieuwe vestiging van autoverhuurder Hertz open, nadat de vorige in deze stad zijn deur moest sluiten wegens vermeende criminele activiteiten.

Volgens de Brabantse zender werd er bij de inval een nog onbekend aantal auto’s in beslag genomen. De politie onderzocht afgelopen jaar 43 autoverhuurbedrijven op criminele activiteiten. Veel van deze bedrijven bleken zich inderdaad schuldig te maken aan malafide praktijken.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Floor Vink