Opnieuw inval bij Brabants verhuurbedrijf

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

Dat meldde de regionale zender Omroep Brabant.

Behalve het bedrijf zelf werden ook vijf huizen van mensen die een band zouden hebben met het autoverhuurbedrijf doorzocht. In Tilburg ging eerder deze week een nieuwe vestiging van autoverhuurder Hertz open, nadat de vorige in deze stad zijn deur moest sluiten wegens vermeende criminele activiteiten.

Volgens de Brabantse zender werd er bij de inval een nog onbekend aantal auto’s in beslag genomen. De politie onderzocht afgelopen jaar 43 autoverhuurbedrijven op criminele activiteiten. Veel van deze bedrijven bleken zich inderdaad schuldig te maken aan malafide praktijken.

Opnieuw inval bij Brabants verhuurbedrijf | Fleet&Mobility

Opnieuw inval bij Brabants verhuurbedrijf

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

Dat meldde de regionale zender Omroep Brabant.

Behalve het bedrijf zelf werden ook vijf huizen van mensen die een band zouden hebben met het autoverhuurbedrijf doorzocht. In Tilburg ging eerder deze week een nieuwe vestiging van autoverhuurder Hertz open, nadat de vorige in deze stad zijn deur moest sluiten wegens vermeende criminele activiteiten.

Volgens de Brabantse zender werd er bij de inval een nog onbekend aantal auto’s in beslag genomen. De politie onderzocht afgelopen jaar 43 autoverhuurbedrijven op criminele activiteiten. Veel van deze bedrijven bleken zich inderdaad schuldig te maken aan malafide praktijken.