Leasing en verhuur

Laatste update:

Mobiliteitsbedrijf Car Driver Deals failliet

Foto: Shutterstock

Car Driver Deals, een Limburgs mobiliteitsbedrijf dat duizenden auto’s bij ongeveer 50 lease- en verhuurbedrijven afnam, is gisteren door de Rechtbank Limburg failliet verklaard.

Car Driver Deals kwam vorige maand in de problemen toen meerdere leveranciers auto’s terughaalden nadat er rekeningen niet meer werden betaald. Duizenden klanten van Car Driver Deals zitten nu daarom zonder auto, maar wel met een financiering: een deel van hen betaalde een groot deel van de looptijd vooruit. Lees alles over het debacle rond Car Driver Deals op Automotive-online.

Car Driver Deals was onderdeel van Atvangarde, waaronder ook Zekerbesparen, Vindq Mobility en Car Driver Deals Zakelijk hangen. Het bedrijf werd bestuurd door Jimaboca en Dalijaro, bv’s van de gebroeders Geert en Jan Golsteijn. Zij zijn al geruime tijd onbereikbaar, zowel voor pers als voor leveranciers en andere betrokkenen.

Car Driver Deals zou zo’n drieduizend klanten hebben en 50 autoleveranciers. Hieronder diverse grote verhuur- en leasemaatschappijen.

Bekijk hier de uitzending van Studio Automotive over Car Driver Deals:

Mobiliteitsbedrijf Car Driver Deals failliet | Fleet&Mobility

Mobiliteitsbedrijf Car Driver Deals failliet

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

Car Driver Deals kwam vorige maand in de problemen toen meerdere leveranciers auto’s terughaalden nadat er rekeningen niet meer werden betaald. Duizenden klanten van Car Driver Deals zitten nu daarom zonder auto, maar wel met een financiering: een deel van hen betaalde een groot deel van de looptijd vooruit. Lees alles over het debacle rond Car Driver Deals op Automotive-online.

Car Driver Deals was onderdeel van Atvangarde, waaronder ook Zekerbesparen, Vindq Mobility en Car Driver Deals Zakelijk hangen. Het bedrijf werd bestuurd door Jimaboca en Dalijaro, bv’s van de gebroeders Geert en Jan Golsteijn. Zij zijn al geruime tijd onbereikbaar, zowel voor pers als voor leveranciers en andere betrokkenen.

Car Driver Deals zou zo’n drieduizend klanten hebben en 50 autoleveranciers. Hieronder diverse grote verhuur- en leasemaatschappijen.

Bekijk hier de uitzending van Studio Automotive over Car Driver Deals: