Leasing en verhuur

Laatste update:

Eigenaren Car Driver Deals persoonlijk failliet

(Foto: Car Driver Deals)

Geert en Jan Golsteijn, broers en eigenaren van de in opspraak geraakte mobiliteitsbedrijf Car Driver Deals (CDD), zijn dinsdag persoonlijk failliet verklaard door rechtbank Limburg. Hierdoor hebben zij geen beschikking meer over hun financiën en bezittingen. Dat blijkt uit het faillissementsregister.

Naast het persoonlijk faillissement is ook het faillissement uitgesproken over hun bedrijf GnP Maasdal Concept uit Maasbracht. Eerder werd Atvangarde, het bedrijf achter mobiliteitsbedrijf Car Driver Deals, al failliet verklaard door de rechtbank. In aanloop naar het bankroet werden duizenden consumenten gedupeerd omdat het bedrijf van de gebroeders Golsteijn zijn betalingsverplichtingen aan de leveranciers van de leaseauto’s niet nakwam. Dat leidde tot het terughalen van de leaseauto’s bij consumenten die niet op de hoogte waren van de problemen bij Car Driver Deals.

Vleugellam

Curator Peter Broekmans van Scheers Advocaten stelt in De Limburger dat de broers Golsteijn vanwege het persoonlijk faillissement vleugellam zijn. Zij kunnen immers niet meer bij hun geld. Broekmans gaat nu inventariseren waaruit schuldeisers mogelijk hun investering terug kunnen krijgen. In totaal zou het volgens de curator om een schuld kunnen gaan van 20 tot 30 miljoen euro. Hij verwacht één tot anderhalf jaar aan tijd nodig te hebben om het dossier af te wikkelen.Lees alles over debacle rond Car Driver Deals op Automotive-online.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos
Eigenaren Car Driver Deals persoonlijk failliet | Fleet&Mobility

Eigenaren Car Driver Deals persoonlijk failliet

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
(Foto: Car Driver Deals)

Naast het persoonlijk faillissement is ook het faillissement uitgesproken over hun bedrijf GnP Maasdal Concept uit Maasbracht. Eerder werd Atvangarde, het bedrijf achter mobiliteitsbedrijf Car Driver Deals, al failliet verklaard door de rechtbank. In aanloop naar het bankroet werden duizenden consumenten gedupeerd omdat het bedrijf van de gebroeders Golsteijn zijn betalingsverplichtingen aan de leveranciers van de leaseauto’s niet nakwam. Dat leidde tot het terughalen van de leaseauto’s bij consumenten die niet op de hoogte waren van de problemen bij Car Driver Deals.

Vleugellam

Curator Peter Broekmans van Scheers Advocaten stelt in De Limburger dat de broers Golsteijn vanwege het persoonlijk faillissement vleugellam zijn. Zij kunnen immers niet meer bij hun geld. Broekmans gaat nu inventariseren waaruit schuldeisers mogelijk hun investering terug kunnen krijgen. In totaal zou het volgens de curator om een schuld kunnen gaan van 20 tot 30 miljoen euro. Hij verwacht één tot anderhalf jaar aan tijd nodig te hebben om het dossier af te wikkelen.Lees alles over debacle rond Car Driver Deals op Automotive-online.