Leasing en verhuur

Laatste update:

Huurmij koopt verhuurders Nedcars A’dam en Sloothaak Haarlem

De Nedcars-vestiging in Amsterdam. (Foto: Huurmij)

Verhuurbedrijf Huurmij heeft Nedcars Autoverhuur Amsterdam en Sloothaak Autoverhuur Haarlem gekocht. Dat meldt het bedrijf. Huurmij heeft nu vijf locaties, allemaal in de Randstad.

In de autoverhuurbranche is het als zelfstandig verhuurbedrijf met één vestiging steeds lastiger je hoofd boven water te houden, zegt Koen van Ulden, directeur van RMS. “Afgelopen jaar zijn we om die reden in gesprek gekomen met Ronald Meijers, eigenaar van Nedcars en Alexander Kramer als eigenaar van Sloothaak. Zij zochten aansluiting bij een grotere organisatie. Wij zochten een locatie in Amsterdam en Haarlem. Naast het uitbreiden van onze verhuuractiviteiten beschikken we nu ook over steunlocaties voor onze lease- en shortleaseactiviteiten. Afgelopen week hebben we de deals definitief rondgemaakt. Voorlopig blijft Nedcars onder haar eigen naam opereren evenals Sloothaak in de regio Haarlem. Voor de particuliere klanten blijven de gezichten en de service gelijk maar voor de zakelijk markt leveren we nu een krachtiger partnership.”

Huurmij is onderdeel van Rebel Mobility Services. Nedcars en Sloothaak zijn net als Huurmij lid van Inqar.

Huurmij koopt verhuurders Nedcars A’dam en Sloothaak Haarlem | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Laatste update:

Huurmij koopt verhuurders Nedcars A’dam en Sloothaak Haarlem

De Nedcars-vestiging in Amsterdam. (Foto: Huurmij)

Verhuurbedrijf Huurmij heeft Nedcars Autoverhuur Amsterdam en Sloothaak Autoverhuur Haarlem gekocht. Dat meldt het bedrijf. Huurmij heeft nu vijf locaties, allemaal in de Randstad.

In de autoverhuurbranche is het als zelfstandig verhuurbedrijf met één vestiging steeds lastiger je hoofd boven water te houden, zegt Koen van Ulden, directeur van RMS. “Afgelopen jaar zijn we om die reden in gesprek gekomen met Ronald Meijers, eigenaar van Nedcars en Alexander Kramer als eigenaar van Sloothaak. Zij zochten aansluiting bij een grotere organisatie. Wij zochten een locatie in Amsterdam en Haarlem. Naast het uitbreiden van onze verhuuractiviteiten beschikken we nu ook over steunlocaties voor onze lease- en shortleaseactiviteiten. Afgelopen week hebben we de deals definitief rondgemaakt. Voorlopig blijft Nedcars onder haar eigen naam opereren evenals Sloothaak in de regio Haarlem. Voor de particuliere klanten blijven de gezichten en de service gelijk maar voor de zakelijk markt leveren we nu een krachtiger partnership.”

Huurmij is onderdeel van Rebel Mobility Services. Nedcars en Sloothaak zijn net als Huurmij lid van Inqar.