Leasing en verhuur

Private lease breekt door grens 100 duizend contracten

Foto:Shutterstock

In twee jaar tijd ging het aantal private leasecontracten van 36 duizend naar 100 duizend.

Dit meldt de VNA, de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen.

VNA-directeur Renate Hemerik is niet verbaasd door de groei. “Private lease heeft een hoop voordelen. Een nieuwe en dus schone en veilige auto voor een vast bedrag per maand is nu beschikbaar voor een grotere groep automobilisten. Dat is goed voor het milieu en de verkeersveiligheid. We staan nog maar aan het begin van de groei van private lease.”

Volgens de VNA zijn transparante voorwaarden zonder kleine lettertjes doorslaggevend bij het kiezen van een leasemaatschappij. De belangenvereniging stelt dat maar liefst 53 procent van de geïnteresseerden in private lease zijn keuze voor een aanbieder laat afhangen van het, door de VNA ondersteunde, Keurmerk Private Lease.

Private lease breekt door grens 100 duizend contracten | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Private lease breekt door grens 100 duizend contracten

Foto:Shutterstock

In twee jaar tijd ging het aantal private leasecontracten van 36 duizend naar 100 duizend.

Dit meldt de VNA, de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen.

VNA-directeur Renate Hemerik is niet verbaasd door de groei. “Private lease heeft een hoop voordelen. Een nieuwe en dus schone en veilige auto voor een vast bedrag per maand is nu beschikbaar voor een grotere groep automobilisten. Dat is goed voor het milieu en de verkeersveiligheid. We staan nog maar aan het begin van de groei van private lease.”

Volgens de VNA zijn transparante voorwaarden zonder kleine lettertjes doorslaggevend bij het kiezen van een leasemaatschappij. De belangenvereniging stelt dat maar liefst 53 procent van de geïnteresseerden in private lease zijn keuze voor een aanbieder laat afhangen van het, door de VNA ondersteunde, Keurmerk Private Lease.