Tenderfraude: ‘Reisjes waren relatiebeheer en stelden weinig voor’

Maarten Maarten
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

De wagenparkbeheerder zou zich gedurende meerdere jaren hebben laten fêteren, onder meer door auto-importeurs Pon, Renault Nederland en Peugeot Nederland. De drie importeurs hebben inmiddels geschikt met het Openbaar Ministerie, maar een aantal betrokkenen, zowel ambtenaren als medewerkers van de bedrijven staan terecht. In december en januari heeft de rechtbank in Rotterdam 15 dagen uitgetrokken om getuigen te horen en het bewijsmateriaal te behandelen.

Lees meer op Automotive Management.

Tenderfraude: ‘Reisjes waren relatiebeheer en stelden weinig voor’ | Fleet&Mobility

Tenderfraude: ‘Reisjes waren relatiebeheer en stelden weinig voor’

Maarten Maarten
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

De wagenparkbeheerder zou zich gedurende meerdere jaren hebben laten fêteren, onder meer door auto-importeurs Pon, Renault Nederland en Peugeot Nederland. De drie importeurs hebben inmiddels geschikt met het Openbaar Ministerie, maar een aantal betrokkenen, zowel ambtenaren als medewerkers van de bedrijven staan terecht. In december en januari heeft de rechtbank in Rotterdam 15 dagen uitgetrokken om getuigen te horen en het bewijsmateriaal te behandelen.

Lees meer op Automotive Management.