Renault levert bedrijfswagens aan de politie

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
De politie zet de bedrijfswagens van Renault in als mobiel kantoor. (Foto: Renault)

Renault gaat zevenentwintig Renault Masters leveren aan de politie. De bedrijfswagens, waar in 2019 nog een vernieuwde versie van is verschenen, gaan dienst doen als kantoor op locatie tijdens grote verkeerscontroles. Dit maakt Renault Nederland vandaag bekend.

De Renault Master L3H3, voorzien van een dieselmotor met Quickshift-automaat, kwam in de aanbesteding als beste uit de bus in de categorie ‘grote bestelwagens’. Het eerste exemplaar is in februari aan de politie gepresenteerd door Renault Nederland. De resterende zesentwintig voertuigen worden de komende maanden gefaseerd uitgeleverd.

Renault levert bedrijfswagens aan de politie | Fleet&Mobility

Renault levert bedrijfswagens aan de politie

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
De politie zet de bedrijfswagens van Renault in als mobiel kantoor. (Foto: Renault)

Renault gaat zevenentwintig Renault Masters leveren aan de politie. De bedrijfswagens, waar in 2019 nog een vernieuwde versie van is verschenen, gaan dienst doen als kantoor op locatie tijdens grote verkeerscontroles. Dit maakt Renault Nederland vandaag bekend.

De Renault Master L3H3, voorzien van een dieselmotor met Quickshift-automaat, kwam in de aanbesteding als beste uit de bus in de categorie ‘grote bestelwagens’. Het eerste exemplaar is in februari aan de politie gepresenteerd door Renault Nederland. De resterende zesentwintig voertuigen worden de komende maanden gefaseerd uitgeleverd.