PSA’s Free2Move breidt uit met leasing

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Free2Move heeft ook een autodeeltak. (Foto: Free2Move)

In navolging van Spanje, Italië, België, Frankrijk, Duitsland en de UK, wordt Free2Move Lease deze maand ook in Nederland gelanceerd voor leasing. Free2Move is in 2017 door de groep gelanceerd om “voor 2030 de mobiliteitsverlener bij uitstek te worden.”

Universeel

Free2Move had al de pijlers Connect Fleet en Fleetsharing, en daar komt nu dus een leasetak bij die zich richt op operationele lease voor B2B klanten. “De private lease formules blijven een specialiteit van de captives Opel Finance en PSA Finance”, meldt Lloyd de Meza, namens PSA verantwoordelijk voor het merk in Nederland. Free2Move start in december met zijn activiteiten voor Peugeot, Citroën en DS en in januari 2019 worden de activiteiten voor Opel gelanceerd.

In een later stadium moet Free2Move zich als een echte universele leasemaatschappij gaan ontpoppen. “De leasemarkt in Nederland is zeer competitief. Om als merken enigszins onafhankelijk te kunnen opereren is een sterke in-house leasemaatschappij onmisbaar”, zegt Lloyd de Meza. Naast personenauto’s kunnen ook bestelauto’s worden geleast via het mobiliteitsmerk.

 

PSA’s Free2Move breidt uit met leasing | Fleet&Mobility

PSA’s Free2Move breidt uit met leasing

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Free2Move heeft ook een autodeeltak. (Foto: Free2Move)

In navolging van Spanje, Italië, België, Frankrijk, Duitsland en de UK, wordt Free2Move Lease deze maand ook in Nederland gelanceerd voor leasing. Free2Move is in 2017 door de groep gelanceerd om “voor 2030 de mobiliteitsverlener bij uitstek te worden.”

Universeel

Free2Move had al de pijlers Connect Fleet en Fleetsharing, en daar komt nu dus een leasetak bij die zich richt op operationele lease voor B2B klanten. “De private lease formules blijven een specialiteit van de captives Opel Finance en PSA Finance”, meldt Lloyd de Meza, namens PSA verantwoordelijk voor het merk in Nederland. Free2Move start in december met zijn activiteiten voor Peugeot, Citroën en DS en in januari 2019 worden de activiteiten voor Opel gelanceerd.

In een later stadium moet Free2Move zich als een echte universele leasemaatschappij gaan ontpoppen. “De leasemarkt in Nederland is zeer competitief. Om als merken enigszins onafhankelijk te kunnen opereren is een sterke in-house leasemaatschappij onmisbaar”, zegt Lloyd de Meza. Naast personenauto’s kunnen ook bestelauto’s worden geleast via het mobiliteitsmerk.