Automotive Insurance neemt DFM Verzekeringen over van VWPFS

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
DFM Verzekeren gaat over naar Automotive Insurance. (Foto: Shutterstock)

DFM Verzekeringen, onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services, draagt per 1 april de zakelijke portefeuilles over aan Automotive Insurance Nederland. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Het gaat over garage- en wagenparkverzekeringen, MAN truckverzekeringen, brand- en inkomensverzekeringen en een aantal particuliere verzekeringen. VWPFS heeft besloten te stoppen met het aanbieden van deze verzekeringen om de focus op zijn kernactiviteiten te kunnen vergroten. 

Automotive Insurance is opgericht door vier medewerkers van DFM Verzekeringen/MAN Financial Services die werken als adviseur in de buitendienst. Ook de huidige drie medewerkers van de commerciƫle binnendienst gaan mee in het nieuwe bedrijf. Behalve verzekeringsproducten, gaat het bedrijf ook consultancy en risicomanagement aanbieden.

VWPFS is de derde grootste leasemaatschappij van ons land.

Automotive Insurance neemt DFM Verzekeringen over van VWPFS | Fleet&Mobility

Automotive Insurance neemt DFM Verzekeringen over van VWPFS

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
DFM Verzekeren gaat over naar Automotive Insurance. (Foto: Shutterstock)

DFM Verzekeringen, onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services, draagt per 1 april de zakelijke portefeuilles over aan Automotive Insurance Nederland. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Het gaat over garage- en wagenparkverzekeringen, MAN truckverzekeringen, brand- en inkomensverzekeringen en een aantal particuliere verzekeringen. VWPFS heeft besloten te stoppen met het aanbieden van deze verzekeringen om de focus op zijn kernactiviteiten te kunnen vergroten. 

Automotive Insurance is opgericht door vier medewerkers van DFM Verzekeringen/MAN Financial Services die werken als adviseur in de buitendienst. Ook de huidige drie medewerkers van de commerciƫle binnendienst gaan mee in het nieuwe bedrijf. Behalve verzekeringsproducten, gaat het bedrijf ook consultancy en risicomanagement aanbieden.

VWPFS is de derde grootste leasemaatschappij van ons land.