Glenn Jacobs fleet & car sales director bij Hertz

Maarten Maarten
• Laatste update:
Glenn Jacobs (foto: Hertz)

Hertz Benelux breidt het managementteam uit met Glenn Jacobs. Hij gaat per direct aan de slag als fleet & car sales director Benelux, zo meldt Hertz.

In zijn nieuwe functie is Jacobs verantwoordelijk voor het vlootbeleid van de Benelux. De afgelopen drie jaar was hij fleet manager voor Avis Budget Group, waar hij verantwoordelijk was voor de inkoop, onderhoud, schade en de uitstroom van de vloot. Voor die tijd had hij diverse andere functies bij Avis. Lees hier: Verhuurbranche wil af van ‘ondeugdelijke’ vergunningsplicht.

Henk van den Helder, general manager Hertz Benelux, ziet in Jacobs een waardevolle aanvulling voor het team van Hertz. “Hij heeft een jarenlange ervaring en kennis van de markt in de Benelux. Hij is een commerciële teamplayer met een sterke focus op people development en stelt de klant voorop. Namens Hertz wens ik hem veel succes.”  De benoeming van Jacobs is onderdeel van de groeistrategie van Hertz binnen België, Nederland en Luxemburg.

Glenn Jacobs fleet & car sales director bij Hertz | Fleet&Mobility

Glenn Jacobs fleet & car sales director bij Hertz

Maarten Maarten
• Laatste update:
Glenn Jacobs (foto: Hertz)

Hertz Benelux breidt het managementteam uit met Glenn Jacobs. Hij gaat per direct aan de slag als fleet & car sales director Benelux, zo meldt Hertz.

In zijn nieuwe functie is Jacobs verantwoordelijk voor het vlootbeleid van de Benelux. De afgelopen drie jaar was hij fleet manager voor Avis Budget Group, waar hij verantwoordelijk was voor de inkoop, onderhoud, schade en de uitstroom van de vloot. Voor die tijd had hij diverse andere functies bij Avis. Lees hier: Verhuurbranche wil af van ‘ondeugdelijke’ vergunningsplicht.

Henk van den Helder, general manager Hertz Benelux, ziet in Jacobs een waardevolle aanvulling voor het team van Hertz. “Hij heeft een jarenlange ervaring en kennis van de markt in de Benelux. Hij is een commerciële teamplayer met een sterke focus op people development en stelt de klant voorop. Namens Hertz wens ik hem veel succes.”  De benoeming van Jacobs is onderdeel van de groeistrategie van Hertz binnen België, Nederland en Luxemburg.