Leasing en verhuur

Athlon NL-directeur Koops naar Athlon International

Marchel Koops. (Foto: Athlon Nederland)

Marchel Koops, managing director van Athlon Nederland, wordt op 1 oktober 2019 chief commercial officer bij Athlon International. Hij volgt hiermee Peter Derks op, die eind dit jaar met pensioen gaat.

In zijn nieuwe rol is Koops verantwoordelijk voor de commerciële strategie en de groei van Athlon binnen de internationale markten en lid van de management board. Dat meldt Athlon. Jean-Pierre Vissers volgt Koops op 1 oktober op als managing director Athlon Nederland. De afgelopen veertien jaar was Koops in diverse leidinggevende functies actief binnen Athlon Nederland, de laatste vier jaar als managing director. Daarvoor werkte hij bij De Lage Landen Translease, waarmee Athlon in 2008 fuseerde.

Jean-Pierre Vissers is momenteel directeur International Markets bij Athlon International. Daarvoor was hij bij GE Capital werkzaam in verschillende rollen.

Athlon NL-directeur Koops naar Athlon International | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Athlon NL-directeur Koops naar Athlon International

Marchel Koops. (Foto: Athlon Nederland)

Marchel Koops, managing director van Athlon Nederland, wordt op 1 oktober 2019 chief commercial officer bij Athlon International. Hij volgt hiermee Peter Derks op, die eind dit jaar met pensioen gaat.

In zijn nieuwe rol is Koops verantwoordelijk voor de commerciële strategie en de groei van Athlon binnen de internationale markten en lid van de management board. Dat meldt Athlon. Jean-Pierre Vissers volgt Koops op 1 oktober op als managing director Athlon Nederland. De afgelopen veertien jaar was Koops in diverse leidinggevende functies actief binnen Athlon Nederland, de laatste vier jaar als managing director. Daarvoor werkte hij bij De Lage Landen Translease, waarmee Athlon in 2008 fuseerde.

Jean-Pierre Vissers is momenteel directeur International Markets bij Athlon International. Daarvoor was hij bij GE Capital werkzaam in verschillende rollen.