Athlon NL-directeur Koops naar Athlon International

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Marchel Koops. (Foto: Athlon Nederland)

In zijn nieuwe rol is Koops verantwoordelijk voor de commerciële strategie en de groei van Athlon binnen de internationale markten en lid van de management board. Dat meldt Athlon. Jean-Pierre Vissers volgt Koops op 1 oktober op als managing director Athlon Nederland. De afgelopen veertien jaar was Koops in diverse leidinggevende functies actief binnen Athlon Nederland, de laatste vier jaar als managing director. Daarvoor werkte hij bij De Lage Landen Translease, waarmee Athlon in 2008 fuseerde.

Jean-Pierre Vissers is momenteel directeur International Markets bij Athlon International. Daarvoor was hij bij GE Capital werkzaam in verschillende rollen.

Athlon NL-directeur Koops naar Athlon International | Fleet&Mobility

Athlon NL-directeur Koops naar Athlon International

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Marchel Koops. (Foto: Athlon Nederland)

In zijn nieuwe rol is Koops verantwoordelijk voor de commerciële strategie en de groei van Athlon binnen de internationale markten en lid van de management board. Dat meldt Athlon. Jean-Pierre Vissers volgt Koops op 1 oktober op als managing director Athlon Nederland. De afgelopen veertien jaar was Koops in diverse leidinggevende functies actief binnen Athlon Nederland, de laatste vier jaar als managing director. Daarvoor werkte hij bij De Lage Landen Translease, waarmee Athlon in 2008 fuseerde.

Jean-Pierre Vissers is momenteel directeur International Markets bij Athlon International. Daarvoor was hij bij GE Capital werkzaam in verschillende rollen.