Louis Wyers nieuwe directeur operations ALD Automotive

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:

Louis Wyers (38) is op 1 september begonnen als operationeel directeur van ALD Automotive Nederland. Dat bevestigt het bedrijf aan Automotive. Wyers is verantwoordelijk voor de operationele invulling en focust zich verder op het uitbreiden en digitaliseren van de remarketingactiviteiten, onder andere via het ALD Carmarket platform. Wyers maakt deel uit van het directieteam.

Wyers werkte hiervoor vijftien jaar bij PSA Groupe, in verschillende internationale functies. De laatste drie jaar werkte hij als managing director van de Nederlandse importactiviteiten van Citroën en DS Automobiles.

Louis Wyers is de opvolger van Frank Alofs, die onlangs als ceo is begonnen bij ALD Automotive Zweden.

Louis Wyers nieuwe directeur operations ALD Automotive | Fleet&Mobility

Louis Wyers nieuwe directeur operations ALD Automotive

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:

Louis Wyers (38) is op 1 september begonnen als operationeel directeur van ALD Automotive Nederland. Dat bevestigt het bedrijf aan Automotive. Wyers is verantwoordelijk voor de operationele invulling en focust zich verder op het uitbreiden en digitaliseren van de remarketingactiviteiten, onder andere via het ALD Carmarket platform. Wyers maakt deel uit van het directieteam.

Wyers werkte hiervoor vijftien jaar bij PSA Groupe, in verschillende internationale functies. De laatste drie jaar werkte hij als managing director van de Nederlandse importactiviteiten van Citroën en DS Automobiles.

Louis Wyers is de opvolger van Frank Alofs, die onlangs als ceo is begonnen bij ALD Automotive Zweden.