Mistergreen Electric Lease breidt uit naar België

Maarten Maarten
• Laatste update:
Mistergreen gaat naar België. Links country manager Frederic Jacoby, rechts ceo Mark Schreurs (foto: Mistergreen)

Mistergreen Electric Lease breidt uit naar België. De leasemaatschappij met uitsluitend elektrische auto’s is sinds 2008 actief in Nederland. “In België zien wij grote kansen”, vertelt Mistergreen-ceo Mark Schreurs aan Automotive. “Daar is de afgelopen jaren weinig aan elektrisch rijden gedaan.”

Om de Belgische activiteiten te ontwikkelen is Frédéric Jacoby aangesteld als country manager. Hij heeft ervaring als sales manager bij Leaseplan Belgium, fleetmanager en store manager bij Tesla, en meest recent director fleet&sales bij Volvo ACB. 

Lees meer op Automotive-online.nl.

Mistergreen Electric Lease breidt uit naar België | Fleet&Mobility

Mistergreen Electric Lease breidt uit naar België

Maarten Maarten
• Laatste update:
Mistergreen gaat naar België. Links country manager Frederic Jacoby, rechts ceo Mark Schreurs (foto: Mistergreen)

Mistergreen Electric Lease breidt uit naar België. De leasemaatschappij met uitsluitend elektrische auto’s is sinds 2008 actief in Nederland. “In België zien wij grote kansen”, vertelt Mistergreen-ceo Mark Schreurs aan Automotive. “Daar is de afgelopen jaren weinig aan elektrisch rijden gedaan.”

Om de Belgische activiteiten te ontwikkelen is Frédéric Jacoby aangesteld als country manager. Hij heeft ervaring als sales manager bij Leaseplan Belgium, fleetmanager en store manager bij Tesla, en meest recent director fleet&sales bij Volvo ACB. 

Lees meer op Automotive-online.nl.