Suzuki en Wego starten autodeel-pilot

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De Suzuki S-Cross wordt ingezet bij de pilot. (Foto: Suzuki)

Suzuki Nederland en mobiliteitsdienstverlener Wego lanceren morgen op de Future Fleet & Mobility Experience Suzuki Carsharing, een autodeelconcept voor bedrijven. Dat melden Suzuki en Wego, beide bedrijven uit de Louwman Groep.

In eerste instantie is er sprake van een pilot. Hierbij worden Suzuki’s S-Cross ingezet. Bedrijven kunnen zich aanmelden voor een gratis proefperiode van drie maanden. Door middel van een app kunnen gebruikers de auto reserveren, openen en sluiten. Een sleuteloverdracht is niet langer nodig: alles gebeurt door middel van de app. Zelfs een kilometerregistratie bijhouden is niet meer nodig, ook dit regelt de app volledig automatisch. “De klant heeft optimale controle over het deelwagenpark en het biedt gemak voor de medewerker”, aldus Florentijn Aalberts, directeur Business Development bij Wego.

Voor Suzuki is het een mogelijkheid om de zakelijke markt kennis te laten maken met het merk. “Met Suzuki Carsharing breiden we ons aanbod voor de zakelijke markt verder uit”, vertelt hij. “Door de Suzuki S-Cross in te zetten als deelauto in de pilot kunnen bedrijven op een nieuwe manier kennismaken met onze auto’s”, zegt Geordy Bloem, algemeen directeur van Suzuki Nederland.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de  Future Fleet & Mobility Experience.

Suzuki en Wego starten autodeel-pilot | Fleet&Mobility

Suzuki en Wego starten autodeel-pilot

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De Suzuki S-Cross wordt ingezet bij de pilot. (Foto: Suzuki)

Suzuki Nederland en mobiliteitsdienstverlener Wego lanceren morgen op de Future Fleet & Mobility Experience Suzuki Carsharing, een autodeelconcept voor bedrijven. Dat melden Suzuki en Wego, beide bedrijven uit de Louwman Groep.

In eerste instantie is er sprake van een pilot. Hierbij worden Suzuki’s S-Cross ingezet. Bedrijven kunnen zich aanmelden voor een gratis proefperiode van drie maanden. Door middel van een app kunnen gebruikers de auto reserveren, openen en sluiten. Een sleuteloverdracht is niet langer nodig: alles gebeurt door middel van de app. Zelfs een kilometerregistratie bijhouden is niet meer nodig, ook dit regelt de app volledig automatisch. “De klant heeft optimale controle over het deelwagenpark en het biedt gemak voor de medewerker”, aldus Florentijn Aalberts, directeur Business Development bij Wego.

Voor Suzuki is het een mogelijkheid om de zakelijke markt kennis te laten maken met het merk. “Met Suzuki Carsharing breiden we ons aanbod voor de zakelijke markt verder uit”, vertelt hij. “Door de Suzuki S-Cross in te zetten als deelauto in de pilot kunnen bedrijven op een nieuwe manier kennismaken met onze auto’s”, zegt Geordy Bloem, algemeen directeur van Suzuki Nederland.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de  Future Fleet & Mobility Experience.