Go Sharing koopt Duitse deelscooterdienst Tribe

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Go Sharing

Vorige maand maakte het bedrijf bekend een investering van 50 miljoen euro te hebben ontvangen voor onder andere internationale opschaling. Go Sharing is eind 2019 opgericht en heeft inmiddels ruim 5.000 elektrische deelscooters rijden in meer dan 30 steden. Niet alleen in Nederland: in april startte Go Sharing in Oostenrijk (Wenen) en later België (Antwerpen).

“Met Go Sharing willen we een gedragsverandering teweeg brengen: van iedereen een eigen voertuig, naar gebruik wanneer je het nodig hebt”, zegt Raymon Pouwels, ceo van Go Sharing. “We willen wereldwijd de reis van deur tot deur met duurzaam deelvervoer voorzien: binnen steden met elektrische deelscooters en e-bikes en tussen steden en regio’s met elektrische auto’s.”

Go Sharing koopt Duitse deelscooterdienst Tribe | Fleet&Mobility

Go Sharing koopt Duitse deelscooterdienst Tribe

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Go Sharing

Vorige maand maakte het bedrijf bekend een investering van 50 miljoen euro te hebben ontvangen voor onder andere internationale opschaling. Go Sharing is eind 2019 opgericht en heeft inmiddels ruim 5.000 elektrische deelscooters rijden in meer dan 30 steden. Niet alleen in Nederland: in april startte Go Sharing in Oostenrijk (Wenen) en later België (Antwerpen).

“Met Go Sharing willen we een gedragsverandering teweeg brengen: van iedereen een eigen voertuig, naar gebruik wanneer je het nodig hebt”, zegt Raymon Pouwels, ceo van Go Sharing. “We willen wereldwijd de reis van deur tot deur met duurzaam deelvervoer voorzien: binnen steden met elektrische deelscooters en e-bikes en tussen steden en regio’s met elektrische auto’s.”