Deelscooters Go Sharing opeens niet meer te gebruiken

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Go Sharing

Het bedrijf meldt volgens de krant in de app “dat vanwege onverwachte omstandigheden onze snor- en bromfietsen per direct niet meer beschikbaar zijn”. “Wij proberen dit zo snel mogelijk te verhelpen.” Later meldde het bedrijf aan het AD dat de oorzaak ligt bij het faillissement van moederbedrijf GreenMo, vorige week. GoSharing least de scooters en fietsen van GreenMo, door het faillissement is plots een probleem met de verzekering van de voertuigen ontstaan.

Deelscooters Go Sharing opeens niet meer te gebruiken | Fleet&Mobility

Deelscooters Go Sharing opeens niet meer te gebruiken

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Go Sharing

Het bedrijf meldt volgens de krant in de app “dat vanwege onverwachte omstandigheden onze snor- en bromfietsen per direct niet meer beschikbaar zijn”. “Wij proberen dit zo snel mogelijk te verhelpen.” Later meldde het bedrijf aan het AD dat de oorzaak ligt bij het faillissement van moederbedrijf GreenMo, vorige week. GoSharing least de scooters en fietsen van GreenMo, door het faillissement is plots een probleem met de verzekering van de voertuigen ontstaan.