Leasing en verhuur

Deelscooters Go Sharing opeens niet meer te gebruiken

Foto: Go Sharing

De groene deelscooters van Go Sharing zijn opeens in heel Nederland niet meer te gebruiken, meldt het AD. Het bedrijf spreekt van “onverwachte omstandigheden” die het “zo snel mogelijk wil verhelpen”, maar Go Sharing wordt al een tijdje geteisterd door problemen. Dat meldt het ANP.

Het bedrijf meldt volgens de krant in de app “dat vanwege onverwachte omstandigheden onze snor- en bromfietsen per direct niet meer beschikbaar zijn”. “Wij proberen dit zo snel mogelijk te verhelpen.” Later meldde het bedrijf aan het AD dat de oorzaak ligt bij het faillissement van moederbedrijf GreenMo, vorige week. GoSharing least de scooters en fietsen van GreenMo, door het faillissement is plots een probleem met de verzekering van de voertuigen ontstaan.

Deelscooters Go Sharing opeens niet meer te gebruiken | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Deelscooters Go Sharing opeens niet meer te gebruiken

Foto: Go Sharing

De groene deelscooters van Go Sharing zijn opeens in heel Nederland niet meer te gebruiken, meldt het AD. Het bedrijf spreekt van “onverwachte omstandigheden” die het “zo snel mogelijk wil verhelpen”, maar Go Sharing wordt al een tijdje geteisterd door problemen. Dat meldt het ANP.

Het bedrijf meldt volgens de krant in de app “dat vanwege onverwachte omstandigheden onze snor- en bromfietsen per direct niet meer beschikbaar zijn”. “Wij proberen dit zo snel mogelijk te verhelpen.” Later meldde het bedrijf aan het AD dat de oorzaak ligt bij het faillissement van moederbedrijf GreenMo, vorige week. GoSharing least de scooters en fietsen van GreenMo, door het faillissement is plots een probleem met de verzekering van de voertuigen ontstaan.