Leasing en verhuur

Laatste update:

KAV Autoverhuur koopt WDM Autoverhuur

Thom Doorenbosch, commercieel manager van KAV Autoverhuur. (Foto: KAV Autoverhuur)

Autoverhuurbedrijf KAV neemt de verhuuractiviteiten van WDM Autoverhuur uit Nieuwegein over. WDM verhuurt personenauto’s, bestelwagens, grote bakwagens en vrachtwagens. 

De overname van het verhuurbedrijf uit Nieuwegein sluit aan bij de ambitie van KAV om zijn regionale positie verder te versterken, zowel in de zakelijke als particulier markt, zegt commercieel manager Thom Doorenbosch. “De organisatie van WDM zal, inclusief personeel en vloot, stapsgewijs worden geïntegreerd onder het label KAV”, aldus Doorenbosch. “De vloot van WDM bestaat uit 60 voertuigen en het bedrijf had 2 werknemers in dienst die nu voor ons gaan werken.”

Groei

KAV werd dit jaar overgenomen door Mark van der Kallen, de eigenaar van Riva holding, waartoe ook leasemaatschappij en dealerbedrijf Wittebrug en dealerholding Davo behoren. Inmiddels is een deel van de vloot van het verhuurbedrijf vernieuwd waarbij het bedrijf de beschikking heeft over 400 voertuigen. Voor 2022 is het volgens Doorenbosch de bedoeling dat de landelijke verhuurvloot groeit tot meer dan duizend voertuigen.Riva-eigenaar Mark van der Kallen vertelde eerder over de plannen die hij heeft met KAV.  

KAV Autoverhuur koopt WDM Autoverhuur | Fleet&Mobility

KAV Autoverhuur koopt WDM Autoverhuur

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Thom Doorenbosch, commercieel manager van KAV Autoverhuur. (Foto: KAV Autoverhuur)

De overname van het verhuurbedrijf uit Nieuwegein sluit aan bij de ambitie van KAV om zijn regionale positie verder te versterken, zowel in de zakelijke als particulier markt, zegt commercieel manager Thom Doorenbosch. “De organisatie van WDM zal, inclusief personeel en vloot, stapsgewijs worden geïntegreerd onder het label KAV”, aldus Doorenbosch. “De vloot van WDM bestaat uit 60 voertuigen en het bedrijf had 2 werknemers in dienst die nu voor ons gaan werken.”

Groei

KAV werd dit jaar overgenomen door Mark van der Kallen, de eigenaar van Riva holding, waartoe ook leasemaatschappij en dealerbedrijf Wittebrug en dealerholding Davo behoren. Inmiddels is een deel van de vloot van het verhuurbedrijf vernieuwd waarbij het bedrijf de beschikking heeft over 400 voertuigen. Voor 2022 is het volgens Doorenbosch de bedoeling dat de landelijke verhuurvloot groeit tot meer dan duizend voertuigen.Riva-eigenaar Mark van der Kallen vertelde eerder over de plannen die hij heeft met KAV.