Opel lanceert flexlease-product

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
De Mokka-e is voor 25 euro per maand extra flexibel te lease. (Foto: Shutterstock)

Private Lease Flex, zoals het product heet, is voorlopig alleen mogelijk bij de elektrische Opel Corsa en Mokka-e. “Mocht de klant bijvoorbeeld te maken hebben met gewijzigde (privé)omstandigheden en liever een ander model zou rijden, dan kan met de Flex Lease-optie ook eenvoudig worden overgestapt naar een andere elektrische Opel”, aldus het bedrijf. Hierbij heeft de consument nu dus keuze uit twee opties, zo blijkt uit het bericht. Opel Nederland is om een reactie gevraagd.

Diverse lease- en verhuurmaatschappijen zijn bezig met flexibelere leasevormen, die als voordeel hebben dat consumenten vrijer zijn in het opzeggen of veranderen van de auto, maar deze producten zijn veelal wel duurder dan standaard leaseproducten. De leveranciers verwachten met deze flexibilisering in te spelen op de toenemende vraag naar private lease.

Opel lanceert flexlease-product | Fleet&Mobility

Opel lanceert flexlease-product

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
De Mokka-e is voor 25 euro per maand extra flexibel te lease. (Foto: Shutterstock)

Private Lease Flex, zoals het product heet, is voorlopig alleen mogelijk bij de elektrische Opel Corsa en Mokka-e. “Mocht de klant bijvoorbeeld te maken hebben met gewijzigde (privé)omstandigheden en liever een ander model zou rijden, dan kan met de Flex Lease-optie ook eenvoudig worden overgestapt naar een andere elektrische Opel”, aldus het bedrijf. Hierbij heeft de consument nu dus keuze uit twee opties, zo blijkt uit het bericht. Opel Nederland is om een reactie gevraagd.

Diverse lease- en verhuurmaatschappijen zijn bezig met flexibelere leasevormen, die als voordeel hebben dat consumenten vrijer zijn in het opzeggen of veranderen van de auto, maar deze producten zijn veelal wel duurder dan standaard leaseproducten. De leveranciers verwachten met deze flexibilisering in te spelen op de toenemende vraag naar private lease.