ALD Automotive start private lease van Harley-Davidson

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:

Harley-Davidson is met partner ALD Automotive het eerste motorfietsenmerk dat een private lease motoraanbod voor particulieren aanbiedt in Nederland met een compleet private lease programma.

Pravin Chaturi, directeur partnerships ALD Automotive Nederland: “Nu Harley-Davidson voor het eerst via private lease beschikbaar wordt, zullen de motoren voor een bredere doelgroep toegankelijk zijn. Met name voor de jongere generatie motorliefhebbers, bij wie gebruik steeds belangrijker wordt dan bezit, zal private lease aantrekkelijker zijn dan de aanschaf van een motorfiets.” De klantbeleving is volledig gedigitaliseerd, van het samenstellen van de motorfiets tot het afsluiten van de overeenkomst. ALD’s digitale platform ondersteunt Harley-Davidson om het oriëntatieproces en het afsluiten van een leaseovereenkomst voor consumenten eenvoudig te maken.

De looptijden voor de leasing van een Harley-Davidson variërend van twee tot vier jaar. Het private lease aanbod is beschikbaar met 21 modellen in de line-up.

ALD Automotive start private lease van Harley-Davidson | Fleet&Mobility

ALD Automotive start private lease van Harley-Davidson

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:

Harley-Davidson is met partner ALD Automotive het eerste motorfietsenmerk dat een private lease motoraanbod voor particulieren aanbiedt in Nederland met een compleet private lease programma.

Pravin Chaturi, directeur partnerships ALD Automotive Nederland: “Nu Harley-Davidson voor het eerst via private lease beschikbaar wordt, zullen de motoren voor een bredere doelgroep toegankelijk zijn. Met name voor de jongere generatie motorliefhebbers, bij wie gebruik steeds belangrijker wordt dan bezit, zal private lease aantrekkelijker zijn dan de aanschaf van een motorfiets.” De klantbeleving is volledig gedigitaliseerd, van het samenstellen van de motorfiets tot het afsluiten van de overeenkomst. ALD’s digitale platform ondersteunt Harley-Davidson om het oriëntatieproces en het afsluiten van een leaseovereenkomst voor consumenten eenvoudig te maken.

De looptijden voor de leasing van een Harley-Davidson variërend van twee tot vier jaar. Het private lease aanbod is beschikbaar met 21 modellen in de line-up.