Leasing en verhuur

Greenwheels breidt aanbod voor ondernemers uit

Vanaf 1 augustus zijn meer opties mogelijk voor zzp’ers en kleine tot grote bedrijven (foto: Greenwheels)

Vanaf 1 augustus zijn meer opties mogelijk voor zzp’ers en bedrijven, waaronder meer flexibiliteit in de reservering en het gebruik van de auto, maakt Greenwheels bekend.

Het aantal zzp’ers dat gebruik maakt van Greenwheels-deelauto’s is de laatste drie jaar fors toegenomen. In 2021 was een stijging van 75 procent te zien ten opzichte van een jaar eerder. Deze stijging zet in 2022 door: voor de eerste helft van het jaar is een ruime verdubbeling te zien van het aantal zelfstandig ondernemers die kiezen voor Greenwheels.

De zakelijke klant van Greenwheels kan vanaf 1 augustus kiezen uit vijf mogelijkheden: Zzp go en Zzp Pro, Zakelijk go en Zakelijk pro en corporate. Hiermee verdwijnen de drie opties Soms, Regelmatig en Vaak voor zakelijke gebruikers.

“Zzp’ers reserveren de deelauto’s vaak op een particulier account, omdat het bestaande zakelijke aanbod nog niet volledig geschikt is voor hen”, stelt Andrew Berkhout, directeur van Greenwheels. “Daardoor missen zij enkele gemakken die voor een ondernemer eigenlijk onmisbaar zijn, bijvoorbeeld een btw-uitsplitsing op de factuur.” De mogelijkheden zijn vanaf 1 augustus uitgebreid met andere voordelen voor zelfstandig ondernemers, zoals gratis annuleren van een reservering en de mogelijkheid een rit kosteloos in te korten.

Greenwheels breidt aanbod voor ondernemers uit | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Greenwheels breidt aanbod voor ondernemers uit

Vanaf 1 augustus zijn meer opties mogelijk voor zzp’ers en kleine tot grote bedrijven (foto: Greenwheels)

Vanaf 1 augustus zijn meer opties mogelijk voor zzp’ers en bedrijven, waaronder meer flexibiliteit in de reservering en het gebruik van de auto, maakt Greenwheels bekend.

Het aantal zzp’ers dat gebruik maakt van Greenwheels-deelauto’s is de laatste drie jaar fors toegenomen. In 2021 was een stijging van 75 procent te zien ten opzichte van een jaar eerder. Deze stijging zet in 2022 door: voor de eerste helft van het jaar is een ruime verdubbeling te zien van het aantal zelfstandig ondernemers die kiezen voor Greenwheels.

De zakelijke klant van Greenwheels kan vanaf 1 augustus kiezen uit vijf mogelijkheden: Zzp go en Zzp Pro, Zakelijk go en Zakelijk pro en corporate. Hiermee verdwijnen de drie opties Soms, Regelmatig en Vaak voor zakelijke gebruikers.

“Zzp’ers reserveren de deelauto’s vaak op een particulier account, omdat het bestaande zakelijke aanbod nog niet volledig geschikt is voor hen”, stelt Andrew Berkhout, directeur van Greenwheels. “Daardoor missen zij enkele gemakken die voor een ondernemer eigenlijk onmisbaar zijn, bijvoorbeeld een btw-uitsplitsing op de factuur.” De mogelijkheden zijn vanaf 1 augustus uitgebreid met andere voordelen voor zelfstandig ondernemers, zoals gratis annuleren van een reservering en de mogelijkheid een rit kosteloos in te korten.