Enterprise voegt 30 Lynk & Co’s toe aan vloot

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Enterprise Car Sharing & Rental heeft 30 hybride Lynk & Co’s 01 toegevoegd aan het wagenpark (foto:Enterprise)

De 30 stuks Lynk & Co 01 van Enterprise zijn gebouwd op het onderstel van de Volvo XC40, hebben een vermogen van 261 pk en dankzij de elektromotor is het mogelijk om in stadsverkeer ruim 80 kilometer uitstootvrij te rijden.

Enterprise Car Sharing & Rental biedt de Lynk & Co 01, net als alle andere auto’s in zijn vloot, aan voor flexibele verhuur van een uur tot een maand (shortlease).

Ceo Thomas Wolters van Enterprise Car Sharing & Rental over zijn nieuwe auto’s: “Het is in de huidige marktomstandigheden bijzonder lastig om grote aantallen nieuwe voertuigen te verwerven en dan moet je creatief zijn. Uitbreiding van het wagenpark is hard nodig door een stijgende vraag naar de service. Onze gebruikers variëren van internationale zakenreizigers en Nederlandse vakantiegangers tot stadsbewoners die geen eigen auto bezitten, maar voor een kort tijdsbestek er toch eentje nodig hebben.”

Enterprise heeft recent ook na de vestigingen op Schiphol, Centraal Station en de Zuidas een vierde en tevens grootste vestiging geopend in Amsterdam op de Nassaukade. Dit maakte ceo Thomas Wolters bekend in Mobtalk, de podcast van Automotive magazine.

Enterprise voegt 30 Lynk & Co’s toe aan vloot | Fleet&Mobility

Enterprise voegt 30 Lynk & Co’s toe aan vloot

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Enterprise Car Sharing & Rental heeft 30 hybride Lynk & Co’s 01 toegevoegd aan het wagenpark (foto:Enterprise)

De 30 stuks Lynk & Co 01 van Enterprise zijn gebouwd op het onderstel van de Volvo XC40, hebben een vermogen van 261 pk en dankzij de elektromotor is het mogelijk om in stadsverkeer ruim 80 kilometer uitstootvrij te rijden.

Enterprise Car Sharing & Rental biedt de Lynk & Co 01, net als alle andere auto’s in zijn vloot, aan voor flexibele verhuur van een uur tot een maand (shortlease).

Ceo Thomas Wolters van Enterprise Car Sharing & Rental over zijn nieuwe auto’s: “Het is in de huidige marktomstandigheden bijzonder lastig om grote aantallen nieuwe voertuigen te verwerven en dan moet je creatief zijn. Uitbreiding van het wagenpark is hard nodig door een stijgende vraag naar de service. Onze gebruikers variëren van internationale zakenreizigers en Nederlandse vakantiegangers tot stadsbewoners die geen eigen auto bezitten, maar voor een kort tijdsbestek er toch eentje nodig hebben.”

Enterprise heeft recent ook na de vestigingen op Schiphol, Centraal Station en de Zuidas een vierde en tevens grootste vestiging geopend in Amsterdam op de Nassaukade. Dit maakte ceo Thomas Wolters bekend in Mobtalk, de podcast van Automotive magazine.